O σεφ του Mel Gibson στην κουζίνα της Μπαλατσινού
Taste

O σεφ του Mel Gibson στην κουζίνα της Μπαλατσινού

Η «Jenny Jenny» έρχεται το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 10.00 ΑΝΤ1, με οικοδέσποινα την Τζένη Μπαλατσινού, που βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις στο Μega. Αυτές τις μέρες έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, καθώς γίνονται γυρίσματα για την πρεμιέρα, αλλά και δοκιμαστικά για τα άτομα που θα αποτελέσουν τους συνεργάτες της.

Η Μπαλατσινού αναζητά μάγειρα, καθώς ο δικός της, ο περσινός, βρίσκεται στο πλατό της «Ελένης».
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Freddo ένας ταλαντούχος μάγειρας με πολλές διακρίσεις, ο Μάριος Γλύκας, «μαγείρεψε» για το «Jenny Jenny».

Η παρουσιάστρια έδειξε να το ευχαριστιέται, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το όνομα του νέου σεφ, καθώς πέρασαν και άλλοι από δοκιμαστικό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάριος Γλύκας πέρσι βρέθηκε σε πολλά πλατό, από της Ελένης Ψυχούλη στον ΣΚΑΙ μέχρι στα «Καλά καθούμενα», όπου μαγείρεψε με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Μάριος Γλύκας, που εργάζεται από παιδί, καθώς είχε και συγγενείς μάγειρες, σε ηλικία 12 ετών σέρβιρε τη Λαίδη Νταϊάνα όταν εκείνη έκανε διακοπές με θαλαμηγό στα ελληνικά νησιά ενώ έχει μαγειρέψει για μεγάλα ονόματα όπως για τον Mel Gibson, τον πρίγκιπα William και πολλούς ακόμη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved