Η συνταγή του Σαββατοκύριακου: Υγρό κέικ με γιαούρτι και πορτοκάλι
Η σημερινή συνταγή είναι ένα κέικ για όλες τις εποχές, ιδανικό για πρωινό ή απογευματινό γλύκισμα.
Υλικά:
2 αβγά
2 1/4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/4 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. βανίλια
1 κ.γ. φρέσκο ξύσμα πορτοκάλι
1/2 φλυτζ. ελληνικό γιαούρτι
1/2 φλυτζ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι
1/2 φλυτζ. ηλιέλαιο ή βούτυρο
1 1/4 φλυτζ. ζάχαρη
2 φλυτζ. Αλεύρι
Διαβάστε περισσσότερα στο Dutchesss daily
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ