Celebrity Blind Taste: Μπήκαμε στα γυρίσματα και δε θα πιστεύετε τι μάθαμε!
Taste

Celebrity Blind Taste: Μπήκαμε στα γυρίσματα και δε θα πιστεύετε τι μάθαμε!

Μια ολόκληρη εβδομάδα special επεισοδίων με πρωταγωνιστές celebrities έχει ετοιμάσει το Blind Taste του Δημήτρη Σκαρμούτσου για την εβδομάδα πριν από την Πρωτοχρονιά. 

Από τα πλατό της εκπομπής πέρασαν συνολικά 20 διάσημοι Έλληνες και μαγείρεψαν -ακριβώς όπβως και οι παίκτες που συμμετέχουν στο παιχνίδι- διεκδικώντας το έπαθλο για καλό σκοπό.

Το Gossip-tv.gr βρέθηκε και παρακολούθησε ολόκληρο το γύρισμα μίας από τις πέντε μέρες. Αυτής που στην κουζίνα του Blind Taste βρέθηκαν η Βίκυ Καγιά, η Ευγενία Σαμαρά, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Και οι τέσσερις σε μεγάλα κέφια εκείνη την ημέρα πραγματικά δεν έβαλαν γλώσσα μέσα τους καθ' όλη τη διάρκεια του γυρίσματος πειράζοντας συνεχώς ο ένας τον άλλον. Πιο έμπειροι στη μαγειρική η Βίκυ Καγιά και ο Στέλιος Χανταμπάκης - ο οποίος ήταν και ο πιο νοικοκύρης με τον πάγκο του- πιο δημιουργική στο στολισμό η Ευγενία Σαμαρά και πιο άσχετος με την κουζίνα -ξέρει να κάνει μόνο τοστ και αυτό μπορεί και να το κάψει, όπως είπε- ο Γιώργος Χρανιώτης.

Κι όμως ο τελευταίος έσκισε γευστικά αφού μάλλον στην περίπτωσή του ισχύει η τύχη του πρωτάρη αφού τα πήγε ανέλπιστα καλά.

Τι κλήθηκαν να φτιάξουν; Μους σοκολάττας με rusberry και έγινε στις κουζίνες τους ο κακός χαμός. Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος δείχνοντας πνέυμα συνεργασίας ψιλοβοηθούσαν ο ένας τον άλλον και πάνω στην κουβέντα μάθαμε και κάτι που δεν γνωρίζαμε καθόλου.

Ότι ο Γιώργος Χρανιώτης και η Βίκυ Καγιά, όχι μόνο γνωρίζονται αλλά έχουν κάνει στο παρελθόν και φωτογράφηση μαζί ως μοντέλα! Ναι, καλά διαβάσατε. Το αποκάλυψε η Βίκυ αλλά το εξήγησε αναλυτικά ο γνωστός ηθοποιός λέγοντας πως τότε δούλευε ως μπάρμαν και ήθελε να πάει διακοπές και δεν του έφταναν τα χρήματα, οπότε προσπάθησε να κάνει κάποιες δουλειές στο modeling. Και μία από αυτές που έκλεισε -με μακριά μαλλιά τότε ο ίδιος- ήταν μια φωτογράφηση στο πλευρό της Βίκυς που ήταν ήδη γνωστό μοντέλο.

Μια φωτογράφηση που ομολογούμε πολύ θα θέλαμε να δούμε... Η συνέχεια στις οθόνες της τηλεόρασής σας την εβδομάδα πριν από την Πρωτοχρονιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved