Γιώργος Τσούλης: «Θέλω το δικό μου μαγαζί και να πάρω ένα αστέρι Michelin»
Taste

Γιώργος Τσούλης: «Θέλω το δικό μου μαγαζί και να πάρω ένα αστέρι Michelin»

Για τη γνωριμία του με τον Άκη Πετρετζίκη και πώς τελικά βρέθηκε στην τηλεόραση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Τσούλης;

«Κι όμως, μέσα στην σχολή γνώρισα τον Ακη Πετρετζίκη. Και μέσα από τη δουλειά μου στον Ακη με βρήκε η Έλενα Κατραβά. Με πήρε επειδή μαγείρευα νόστιμα», θυμάται.

Μα όλοι λένε «ο κούκλος μάγειρας της Ελένης». Αυτό δεν κάνει κακό σε ένα νέο παιδί που θέλει να πετύχει μαγειρεύοντας;

«Σίγουρα δεν βγήκα στην τηλεόραση για να κάνω το μοντέλο. Δεν με απασχολούσε ποτέ αυτό. Θέλω τα φαγητά μου να βγουν νόστιμα όταν τα κάνεις στο σπίτι σου. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό με την εσωτερική εμφάνιση. Με απασχολεί πολύ μήπως λειτουργήσει αρνητικά στη δουλειά μου. Γιατί εγώ συνεχίζω να δουλεύω ασταμάτητα. Το όνειρο μου είναι άλλο βέβαια. Και θα το πραγματοποιήσω. Θέλω το δικό μου μαγαζί και να πάρω ένα αστέρι Michelin . Δεν θα κάνω μοριακή κουζίνα. Την έχω δουλέψει και την ξέρω, αλλά δεν ταιριάζει με την προσωπικότητα μου. Σέβομαι τους μάγειρες που θα σου βγάλουν την τέλεια φασολάδα. Αυτό το ταπεινό πιάτο που όταν το δοκιμάσεις θα πεις "τέλειο". Στο μαγαζί που δουλεύω δεν δίνω έμφαση τόσο στην εμφάνιση του πιάτου όσο στη γεύση», λέει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved