Στα δικαστήρια ο Τζέιμι Όλιβερ για 300 ευρώ
Taste

Στα δικαστήρια ο Τζέιμι Όλιβερ για 300 ευρώ

Στα δικαστήρια φτάνει για να διεκδικήσει το κάθε άλλο παρά ιλιγγιώδες ποσό των... 300 ευρώ μια οικιακή βοηθός από τον Τζέιμι Όλιβερ και τη σύζυγό του.

Όλα άρχισαν όταν η ειδικός στον καθαρισμό σπιτιών Ελεν Στίγκλιτς κλήθηκε από τον celebrity τηλεοπτικό μάγειρα Τζέιμι Ολιβερ και τη σύζυγό του Τζουλς, μέσω μεσίτη, για να επιμεληθεί την καθαριότητα του αξίας 11.700.000 ευρώ σπιτιού τους, κοντά στο Χάμστεντ Χιθ, στο βορειοδυτικό Λονδίνο. Το σπίτι, ένα αρχοντικό του 17ου αιώνα, αγόρασε ο Ολιβερ το 2015 και μέχρι προ ολίγου καιρού πραγματοποιούνταν σε αυτό εργασίες ανακαίνισης.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, τον Σεπτέμβριο, η Στίγκλιτς καθάριζε για 30 ολόκληρες ώρες. Χρέωσε 700 ευρώ για το οκτώ υπνοδωματίων αρχοντικό, όταν όμως έστειλε το τιμολόγιο, έλαβε μόνο τα 400 ευρώ και τώρα είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει δικαστικά τα υπόλοιπα 300, καθώς περιλαμβάνουν το κόστος των δύο εξτρά βοηθών, υλικών και μεταφορικών.
Διευκρινίζει ωστόσο, όπως αναφέρει η Espresso, πως δεν είναι σίγουρη ότι ευθύνεται ο Ολιβερ για τη μη πληρωμή της. Την ευθύνη μάλλον φέρει η εταιρία που συνεργαζόταν με το συνεργείο της ανακαίνισης και η οποία προσέλαβε την ίδια και την ομάδα της για τον καθαρισμό του σπιτιού.
Ερωτώμενος εκπρόσωπος του Ολιβερ αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ η εταιρία που προσέλαβε τη Στίγκλιτς υποστήριξε πως αυτή άλλαξε τη χρέωση, όταν έμαθε πως το σπίτι ήταν του Ολιβερ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved