Μαρία Εκεμκτσίογλου: Μιλά για τη νέα της εκπομπή
Taste

Μαρία Εκεμκτσίογλου: Μιλά για τη νέα της εκπομπή

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει! Μετά τις εκπομπές «Από την πόλη έρχομαι» στο Mega και «Από την Πόλη στην Ανατολή» στον Alpha, ετοιμάζει ξανά τις βαλίτσες της για νέα ταξίδια μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso στα μέσα Απριλίου η αγαπημένη σεφ θα αρχίσει τα γυρίσματα για να ολοκληρώσει ένα γευστικό οδοιπορικό στα νησιά του Αιγαίου, στην Κρήτη και στα μικρασιατικά παράλια για μια νέα παραγωγή, την οποία θα δούμε από τον Οκτώβριο στον Σκάι.

«Με το που θα κάνουμε Ανάσταση στο Πατριαρχείο, στην Κωνσταντινούπολη -κανένας Έλληνας της Πόλης δεν θα φύγει φέτος από το Φανάρι, αφού όλοι πρέπει να στηρίξουμε το σπιτικό μας, που δοκιμάζεται, και τον Πατριάρχη μας-, θα αφήσω το εστιατόριό μου στα χέρια των τριών γιων μου και θα φύγω», λέει η ίδια.

«Με το πρώτο αεροπλάνο και το συνεργείο παρέα θα κάνω ένα ταξίδι στις παραδοσιακές γεύσεις που φυλάσσουν οι κάτοικοι στην Τένεδο, στην Ιμβρο, στο Τσεσμέ, στην Αλικαρνασσό» αναφέρει στην «Espresso» η μαγείρισσα και συμπληρώνει:
«Στην καινούργια μου εκπομπή, όμως, θα έχω πολλή Κρήτη. Το λατρεύω αυτό το νησί. Εχει τα προϊόντα που μου αρέσουν: Χόρτα, λάδι, βούτυρο, καλό κρέας, κατσίκι, φρέσκα ψάρια. Επίσης, η Κρήτη έχει πολλούς μικρασιατικούς συλλόγους που για εμένα κρύβουν ιστορικό ενδιαφέρον. Το ταξίδι μου θα συνεχιστεί σε ένα ακριτικό νησί, στην Ψέριμο, στη Χίο, στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Μαζί μου θα μαγειρεύουν δημοφιλείς ηθοποιοί από Ελλάδα και Τουρκία. Ο ηθοποιός Μπουράκ Χακί, ο οποίος με τίμησε στα εγκαίνια του εστιατορίου μου στον Αλιμο, φυσικά θα είναι από τους πρώτους καλεσμένους μου. Αλλωστε, στο εστιατόριό μου στην Τουρκία κλείστηκε η φετινή θεατρική συνεργασία του με τον Γιάννη Αϊβάζη στην Αθήνα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved