Μάχη για να βγει ο Master Chef
Taste

Μάχη για να βγει ο Master Chef

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλά για την πρεμιέρα της εκπομπής στο Star και τον ανταγωνισμό με το «Survivor»

«Γνωρίζω ότι ο ανταγωνισμός με το “Survivor” είναι μεγάλος, αλλά εμείς δεσμευόμαστε στο κοινό του Star να δει έναν φανταστικό διαγωνισμό μαγειρικής, που θα βγάλει νικητή και θα του δώσει 50.000 ευρώ!»

Με αυτά τα λόγια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει τις συνταγές των δοκιμασιών και τον έλεγχο της αποθήκης των τροφίμων, συστήνει στην «Espresso» το «MasterChef» απέναντι από τον τηλεοπτικό «τυφώνα» του Σκάι.

Ο μάγειρας, όπως θέλει να τον αποκαλούν, από τη Νέα Σμύρνη, ο οποίος εδώ και 15 χρόνια ασχολείται με το φαγητό, ήξερε από τα 12 χρόνια του τι ήθελε να κάνει: να απασχολεί τα χέρια του, δημιουργώντας απολαυστικές γεύσεις. Ετσι έφτασε να μαγειρεύει κοντά στον πιο εκκεντρικό σεφ του Λονδίνου και της βρετανικής τηλεόρασης, τον Γκόρντον Ράμσεϊ.
O ίδιος μάλιστα αποκαλύπτει ότι είναι ακόμη μακρύς ο δρόμος των γυρισμάτων και συνεχίζει, μιλώντας με ενθουσιασμό για τις φετινές συμμετοχές.

«Θα δείτε και πολλούς ερασιτέχνες μάγειρες αλλά και παιδιά που μόλις τελείωσαν σχολή μαγειρικής και δεν έχουν σχετική πείρα. Οι αιτήσεις που έγιναν ήταν χιλιάδες, αλλά από τις οντισιόν ξεχώρισαν 50 και στην τελική φάση πέρασαν 20» αποκαλύπτει, ενώ θυμάται και τα προηγούμενα «MasterChef»: «Πριν από μερικά χρονιά το Mega δυσαρέστησε τους τηλεθεατές και τους άφησε χωρίς νικητή. Αυτό ήταν μέγα λάθος. Φυσικά, την πρώτη χρονιά, όπως όλοι θυμόμαστε, ανέδειξε τον Ακη Πετρετζίκη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved