Τα MISKO Ολικής Άλεσης προτείνουν τις πιο απολαυστικές και υγιεινές συνταγές για το Καλοκαίρι
Taste

Τα MISKO Ολικής Άλεσης προτείνουν τις πιο απολαυστικές και υγιεινές συνταγές για το Καλοκαίρι

Γνώρισε τη «Γεύση της Καλής Ζωής» και πάρε μέρος στον Μεγάλο Διαγωνισμό για να κερδίσεις πλούσια δώρα

Οι επισκέψεις στις παραλίες και οι πρώτες βουτιές ξεκίνησαν ήδη! Εσύ νοιώθεις έτοιμη να φορέσεις το μαγιό σου με αυτοπεποίθηση και να χαλαρώσεις στην ακτή όπως ακριβώς οι αγαπημένες σου σταρ; Επειδή όλες μας προσέχουμε τη διατροφή μας ενόψει του Καλοκαιριού, σου έχουμε το μυστικό για να αποκτήσεις το ιδανικό σώμα, καταναλώνοντας γευστικά, υγιεινά και ανάλαφρα πιάτα και κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Αν λοιπόν προσπαθείς να ακολουθήσεις ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα, χωρίς να στερείσαι, τότε τα ζυμαρικά Ολικής Άλεσης της MISKO είναι ιδανικά για εσένα, καθώς περιέχουν σύνθετους υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Με λίγη φαντασία μπορείς να δημιουργήσεις τις πιο απολαυστικές συνταγές και να απογειώσεις τη μοναδική τους γεύση. Κάθε φορά που αναρωτιέσαι «τι μαγειρεύουμε σήμερα;», ρίξε μία ματιά στη σελίδα http://www.misko.gr/suntages/olikis_alesis/, και πάρε ιδέες και έμπνευση για να ετοιμάσεις υγιεινά πιάτα που θα γίνουν ο καλύτερός σου σύμμαχος σε μία πιο ισορροπημένη διατροφή!

Μην ξεχνάς ότι καταναλώνοντας ένα πιάτο ζυμαρικών Μisko Ολικής Άλεσης προσλαμβάνεις περισσότερο από το 25% των φυτικών ινών που χρειαζόμαστε σε καθημερινή βάση. Ετοίμασε τα νόστιμα και ελαφριά πιάτα που προτείνονται σε κάθε συσκευασία, και απογείωσε την υπέροχη γεύση των ζυμαρικών MISKO Ολικής Άλεσης! Ειδικά για το Καλοκαίρι τα Νέα Μisko Πέννε Ριγκάτε Oλικής Άλεσης μπορούν να αποτελέσουν ιδανική επιλογή για κρύες σαλάτες με λαχανικά και άλλα υλικά της επιλογής σου. Χρειάζεστε ελάχιστο χρόνο για να τις ετοιμάσεις και είναι ιδανικές ως μεσημεριανό γεύμα στο γραφείο και όχι μόνο.

Παίξε στον μεγάλο διαγωνισμό και κέρδισε μοναδικά δώρα!

Εκτός όμως από ιδέες για τα πιο νόστιμα πιάτα, τα Μisko Oλικής Άλεσης, σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις δεκάδες δώρα, για να σε βοηθήσουν να προσέχεις καθημερινά τη διατροφή σου, με έναν Μεγάλο Διαγωνισμό, που έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 30 Οκτωβρίου. Πώς συμμετέχεις;

Είναι απλό. Βρίσκεις τις ειδικές συσκευασίες ζυμαρικών MISKO Ολικής Άλεσης με το κίτρινο αυτοκόλλητο με την ένδειξη «Μεγάλος Διαγωνισμός», μπαίνεις στο http://www.misko.gr/olikis-alesis/megalosdiagonismos/ και συμπληρώνεις τον κωδικό που βρήκες στο ειδικό πεδίο.

Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις τον μοναδικό κωδικό σου μέσω SMS στο 19599. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετοχών, που σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις μέρος στον Διαγωνισμό όσες φορές θέλεις, με νέους κωδικούς από τις συσκευασίες. Τι κερδίζεις;

Τα δώρα των MISKO Ολικής Άλεσης περιλαμβάνουν, 5 Smart TV, 25 ατμομάγειρες ενώ 35 τυχεροί κερδίζουν τα ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης του εξαμήνου!

Με θετική διάθεση και λίγη τύχη, ίσως είσαι και εσύ ανάμεσα στους τυχερούς νικητές. Πάρε και εσύ μέρος στον διαγωνισμό και κάνε το Καλοκαίρι σου λίγο πιο όμορφο και απολαυστικό με τις «Γεύσης της Καλής Ζωής»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved