Λάμπρος Βακιάρος: Υπάρχει κάποιος που να τον είχε ξεχωρίσει ως αντίπαλό του;
Taste

Λάμπρος Βακιάρος: Υπάρχει κάποιος που να τον είχε ξεχωρίσει ως αντίπαλό του;

Ο Λαμπρος Βακιάρος, ο μεγάλος νικητής του Master Chef, μιλά για το παιχνίδι και τους συμπαίκτες του. Υπάρχει κάποιος που να τον είχε ξεχωρίσει ως αντίπαλό του; 

«Υπήρχαν εξαιρετικοί μάγειρες στο διαγωνισμό και ο καθένας είχε στοιχεία τα οποία ξεχώριζαν από τους υπόλοιπους. Κάποιοι ρίσκαραν χωρίς αύριο, κάποιοι μπορούσαν να διαχειριστούν με πολύ μεγάλη επιτυχία τον παράγοντα άγχος, ή τον χρόνο. Άλλοι ήξερες ότι θα είναι πάντα τεχνικά άρτιοι. Από την άλλη όμως ήταν πολύ λεπτή η γραμμή του πώς μια κακή μέρα ή ένα λάθος της στιγμής μπορούσε να σε στείλει στο σπίτι σου, είτε είσαι φαβορί είτε όχι. Προσωπικά πιστεύω ότι υπήρχαν πέντε δυνατά άτομα τα οποία μπορούσαν να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου. Αλλά ένας ήταν φαβορί!» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Ποιο είναι το αγαπημένο σου υλικό;

«Αν και δεν το χρησιμοποιούσα πάρα πολύ στο παιχνίδι, το αγαπημένο μου υλικό είναι το σχοινόπρασο. Είναι ένα μυρωδικό πολύ ντελικάτο οπτικά και γευστικά και έχει μια τόσο διακριτική γεύση που μπορεί να απογειώσει αυτό που φτιάχνεις. Ίσως να το ονόμαζα η Lamborghini των μυρωδικών»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved