4 τροφές σου χαρίζουν τους κοιλιακούς που πάντα ήθελες. Θα τους πεις όχι;
Taste

4 τροφές σου χαρίζουν τους κοιλιακούς που πάντα ήθελες. Θα τους πεις όχι;

Μπορεί το μπικίνι να το ξαναφορέσουμε για ελάχιστες εμφανίσεις ακόμη (να ναι καλά ο καύσωνας) αλλά το κομμάτι «κοιλιά» μας πονά 24 ώρες το 24ωρο, 12 μήνες το χρόνο. Όποιον διατροφολόγο και αν ρωτήσεις, θα σου τονίσει πως η επίπεδη κοιλιά και ιδιαίτερα οι κοιλιακοί δεν αποκτούνται με το λυχνάρι του Αλαντίν. Θέλει προσπάθεια, σωστή διατροφή και.... γυμναστική. Ας μην κοροϊδευόμαστε.

Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε! Μην αμελείς τις προπονήσεις σου, μην τσιμπάς από εδώ και από εκεί και αν θες έξτρα συμμάχους για να καταφέρεις να αποκτήσεις τους κοιλιακούς που ονειρεύεσαι, τότε πρόσθεσε στο πρόγραμμά σου τις παρακάτω 4 μαγικές τροφές:

- Πλούσιο σε πρωτεΐνη, κάλιο και προβιοτικά το γιαούρτι είναι η απόλυτη τροφή για να ξεκινήσεις σωστά τη μέρα σου. Σύμφωνα με έρευνες, τα άτομα που κατανάλωναν γιαούρτι με μειωμένα λιπαρά ή άπαχο γάλα, έχασαν πολύ πιο εύκολα το κοιλιακό λίπος σε σύγκριση με αυτά που δεν τα προτιμούσαν. Όταν μιλάμε βέβαια για γιαούρτι εννοούμε το απλό. Απόφυγε αυτά που έχουν φρούτα, σοκολάτα, μαρμελάδες κλπ. καθώς κρύβουν αρκετά μεγάλη ποσότητα ζάχαρης.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved