Η διατροφή μου: Όσα τρώω από το πρωί όταν το βράδυ θα βρεθώ σε γιορτινό τραπέζι
Taste

Η διατροφή μου: Όσα τρώω από το πρωί όταν το βράδυ θα βρεθώ σε γιορτινό τραπέζι

Τα γιορτινά τραπέζια είναι υπέροχα –ειδικά όταν είναι οικογενειακά, τα λατρεύω!- αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι του δίνουμε και καταλαβαίνει με το φαγητό. Όχι, δεν θα σου πω να μη φας από το αγαπημένο σου παστίτσιο ή τις μελωμένες πατάτες φούρνου (υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να αντισταθεί σε όλες τις λιχουδιές ενός γιορτινού τραπεζιού;). Θα σου πω όμως τι κάνω εγώ, τις μέρες που ξέρω ότι το βράδυ θα ακολουθήσε τσιμπούσι!

1. Τρώω ένα καλό πρωινό με βάση τη βρώμη. Η βρώμη είναι πολύ χορταστική και μου κόβει την όρεξη για όλη την επόμενη μέρα. Σου προτείνω είτε ένα μπολ με λίγο γάλα, 3-4 κουταλιές βρώμης, κολοκυθόσπορους, ηλιόσπορους (ή ό,τι σπόρους ή ξηρούς καρπούς θέλεις, αλλά όχι πάνω από 1-2 κουταλιές συνολικά) και λίγο μέλι, είτε την τέλεια τηγανίτα με βρώμη που σου έχω δείξει πολλές φορές – και είναι μία από τις all time αγαπημένες μου συνταγές.

2. Για μεσημεριανό, τρώω μια μεγάλη σαλάτα (στη σως μπορείς να βάλεις όσο ξύδι ή λεμόνι θέλεις, αλλά βάλε μόνο μία κουταλιά λάδι - για έξτρα γεύση μπορείς να προσθέσεις μουστάρδα) μαζί με δύο ασπράδια αβγού. Είναι ένα μεσημεριανό που και με χορταίνει και δεν μου προσθέτει σχεδόν καθόλου θερμίδες!

Διαβάστε περισσότερα στο Dutchesss.queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved