Μέρες που είναι μήπως να μαγειρέψεις κάτι για τη γυναικάρα σου;
O chef Βασίλης Παναγόπουλος θα σε βοηθήσει με την κορυφαία του συνταγή για χοιρινό ρολό.
Γιορτινές μέρες έχουμε και όπως λέει και το ρητό ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Δηλαδή αν δεν της μαγειρέψεις τώρα ένα τίμιο εορταστικό δείπνο, πότε θα το κάνεις; Υπάρχουν όμως και αυτοί που θέλουν αλλά δεν ξέρουν το πως θα τα καταφέρουν. Και κάπου εδώ έρχεται ο sous chef Βασίλης Παναγόπουλος του βραβευμένου εστιατορίου με Χρυσό Σκούφο, Tomata, να σου δώσει τα φώτα του και την κορυφαία του συνταγή.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ