Πάνος Ιωαννίδης: «Δεν έχω καμιά ματαιοδοξία τώρα πια»
Taste

Πάνος Ιωαννίδης: «Δεν έχω καμιά ματαιοδοξία τώρα πια»

Η διαδρομή από τα κρατητήρια της Πάρου (σ.σ.: τον είχαν συλλάβει όταν ήταν μικρός επειδή πουλούσε στον δρόμο τα κοσμήματα που έφτιαχνε χωρίς άδεια) στο να μαγειρεύει μουσακά για τον Αλβέρτο, στο παλάτι του στο Μονακό μοιάζει εντελώς κινηματογραφική. Χρειάζεται τελικά να έχεις ζήσεις έντονα για να μπορείς να μαγειρέψεις καλά; Τι πιστεύει ο Πάνος Ιωαννίδης;

«Αυτό που χρειάζεται είναι να αγαπάς .Πραγματικά αυτό που κανείς. Να προσπαθείς να βελτιώνεσαι, να εξελίσσεσαι» τόνισε στο TV Έθνος.

-Μήπως, όμως, τελικά, γεννιέσαι; Αυτό δεν αποδεικνύει το γεγονός ότι και οι δυο παππούδες σας έχουν υπάρξει σεφ;

«Μάγειρας γίνεσαι, food loverγεννιέσαι. Ε, εντάξει, βοηθάει και λίγο το DΝΑ.»

-Αν δεν είχατε ερωτευτεί τη μαγειρική, με ποιον άλλο τρόπο θα εκδηλώνατε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες;

«Παίζοντας μουσική, παίρνοντας μέρος σε θεατρικές παραστάσεις, ακόμα και κατασκευάζοντας κοσμήματα.»

-Σε ποια από τις υπόλοιπες δουλειές που έχετε κάνει (σερβιτόρος, μπάρμαν, μοντέλο διαφημίσεων, ξυλουργός, πωλητής κοσμημάτων) είστε τελικά εξίσου ταλαντούχος με τη μαγειρική. Και πότε επιτέλους θα δούμε μια συλλογή ανδρικών κοσμημάτων με το όνομα σας;

«Σε ό,τι κι αν έκανα και κάνω στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι καλός και σωστός επαγγελματίας. Οσο για τη συλλογή κοσμημάτων, δεν μου έχει κάνει ακόμα πρόταση π αδελφή μου, που ακολούθησε το επάγγελμα του πατέρα μας.»

-Εχετε δηλώσει πως η μικρή περίοδος που έχετε δουλέψει ως μοντέλο σας βοήθησε να ταΐσετε τη ματαιοδοξία σας. Τι επίδραση έχει πάνω στη ματαιοδοξία σας η δημοσιότητα που έχετε λάβει λόγω «MasterChef»;

«Δεν έχω καμιά ματαιοδοξία τώρα πια. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και έχω αποδείξει στον εαυτό μου πολλάκις το ποιος είμαι και το τι αξίζω ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας. Δεν περιμένω καμιά εκπομπή ή τη δημοσιότητα να μου τονώσει το «εγώ» μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved