Σοκολατένια τάρτα φουντουκιού με χαλβά με κακάο
Η πάστα φλώρα είναι από τα γλυκά που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στο σπίτι μας.
Η ζύμη της είναι ιδιαίτερα αγαπητή στα πιτσιρίκια μου, τα οποία σπεύδουν να την δοκιμάσουν πολύ πριν την απλώσω στην ταρτιέρα. Πώς κάνουμε με τον χυλό του κέικ που περισσεύει στο μπολ και βουτάμε τα δαχτυλάκια μέσα και το καθαρίζουμε απ’ άκρη σε άκρη;
Αυτό ακριβώς και με την πάστα φλώρα.
Διαβάστε περισσότερα στο sarakosti.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ