Βασίλης Χατζόπουλος: «Η ψυχή μου είναι αλήτισσα και τα θέλει όλα»
Taste

Βασίλης Χατζόπουλος: «Η ψυχή μου είναι αλήτισσα και τα θέλει όλα»

Ο Βασίλης Χατζόπουλος και η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη, πήραν μέρος στο MasterChef 2. Αποχώρισαν και οι δυο παίκτες από το παιχνίδι και πλέον κάνουν όνειρα για το μέλλον.

-Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας σε λίγα χρόνια;

Β.Χ.: «Η ψυχή μου είναι αλήτισσα και τα θέλει όλα, οικογένεια, γάτες, ένα fine dining εστιατόριο με ελληνικά προϊόντα, urban industrial αισθητική, αλλά και γιατί όχι και μια πιο alternative μαγειρική εκπομπή. Μπορεί στην Ελλάδα, μπορεί στη Σκανδιναβία, ποιος ξέρει...» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

Η.Τ.: «Φαντάζομαι τον εαυτό μου πιο ώριμο και έμπειρο, να έχω χτίσει μια βάση στη μαγειρική που να μου επιτρέπει να δημιουργήσω ίσως κάτι δικό μου.»

-Ποιο το πιάτο των ονείρων σας και για ποιον θα το μαγειρεύατε;

Β.Χ.: «Δεν ξέρω αν υπάρχει πιάτο των ονείρων μου, ξέρω ότι υπάρχουν προϊόντα που δεν μπορώ να μείνω μακριά τους, όπως θαλασσινά, κάππαρη, άνηθος, μανιτάρια, ελαιόλαδο και τσορίθο. Μόνο με αυτά φτιάχνεις ένα τέλειο πιάτο και θα το έφτιαχνα για τη γυναίκα της ζωής μου.»

Η.Τ.: «Πιάτα που με εξιτάρουν περιλαμβάνουν λαχανικά και ψάρι, υλικά με τα οποία δεν είμαι ακόμα εξοικειωμένη, αλλά που λατρεύω και μαθαίνω να το δουλεύω με την πάροδο του χρόνου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved