Κουρκούλης-Κελεκίδου: Καλοκαίρι στην Ελλάδα
Travel

Κουρκούλης-Κελεκίδου: Καλοκαίρι στην Ελλάδα

O Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου ταξίδεψαν, μαζί με τα δυο τους παιδιά, με μοναδικό σκοπό να συναντήσουν συγγενείς και φίλους και να περάσουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στα μέρη που αγαπούν και οι δύο πάρα πολύ.

Πριν από μερικές ημέρες βρέθηκαν στην Καβάλα, στην παραλία των Βρασνών. Οι δυο τους έδειχναν πολύ χαρούμενοι και ανανεωμένοι. Η τραγουδίστρια, απαλλαγμένη από τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της έδειχνε να είναι σε πολύ καλή φόρμα και διάθεση. Απόλαυσαν τις βουτιές τους, χαλάρωσαν στο beach bar «Λεμόνι», που διατηρεί εκεί η αδελφή της τραγουδίστριας, Αννα, συνομίλησαν με γνωστούς και φίλους και αργά το απόγευμα επέστρεψαν στο πατρικό του Νίκου στην Καβάλα.
Εκεί, εκτός από τους γονείς του τους περίμεναν και τα δυο τους αγγελούδια. Ο πέντε ετών Αθανάσιος-Ραφαήλ και η μόλις οκτώ μηνών κορούλα τους. Η μικρή που γεννήθηκε στην Αυστραλία τον περασμένο Νοέμβριο θα πάρει το όνομα Ελπινίκη, όπως έλεγαν τη μητέρα της τραγουδίστριας ή οποία έφυγε πρόωρα απ' τη ζωή πριν από μερικά χρόνια.
Πριν από την επίσκεψη τους στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ν. Κουρκούλη, την Καβάλα, η οικογένεια είχε βρεθεί για ολιγοήμερες διακοπές στη Λευκάδα, ένα νησί που αγαπούν πολύ.
Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved