Οικογενειακή απόδραση στο Λονδίνο
Travel

Οικογενειακή απόδραση στο Λονδίνο

Με µεγάλη χαρά και ταυτόχρονα µε αγωνία, ο παρουσιαστής Χρήστος Ανθόπουλος και η Σοφία Κίλια οργάνωσαν το πρώτο τους οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό µε τον µόλις δυόµισι µηνών γιο τους.

Πριν από λίγες ηµέρες ο φωτογραφικός φακός της Real τούς «συνέλαβε» στο αεροδρόµιο «Μακεδονία» να ετοιµάζονται να αναχωρήσουν για το Λονδίνο.
Ο παρουσιαστής και η δικηγόρος ήταν πολύ περιποιητικοί µε το µωρό, ενώ τα πρόσωπά τους έλαµπαν από χαρά και ευτυχία. Παρόλο που η πτήση ήταν αργά το βράδυ, ο µικρούλης ήταν ξύπνιος και πολύ ζωηρός.
Τι έκαναν όμως στο Λονδίνο οι τρεις τους; Οι πρώτες ηµέρες στη βρετανική πρωτεύουσα σύμφωνα με τη Real, κύλησαν υπέροχα. Η Σοφία Κίλια µε το νεογέννητο επισκέφτηκε τον αδερφό της, που ζει µόνιµα εκεί. Ενώ ο Χρήστος οργάνωσε τα γυρίσµατα για τη νέα εκποµπή που θα παρουσιάζει µαζί µε τον Ακη Πετρετζίκη. Παράλληλα, συνεχίζει τα γυρίσµατα για την εκποµπή «Εεεεε» του Mega και την επιχειρηµατική του δραστηριότητα µε τον σχεδιασµό και την παραγωγή ρούχων του δικού του brand. Οι δυο τους απόλαυσαν µοναδικές βόλτες µόνο για τρεις, αφού ο καιρός ήταν υπέροχος και ιδανικός για να επισκεφθούν τα αξιοθέατα του Λονδίνου. Το ερωτευµένο ζευγάρι πριν από την απόκτηση του παιδιού του ταξίδευε πολύ συχνά στο εξωτερικό και το Λονδίνο ήταν και παραµένει από τους αγαπηµένους του προορισµούς. Από την πρώτη στιγµή ήθελαν να παίρνουν τον γιο τους µαζί, ώστε µεγαλώνοντας να γνωρίζει τον κόσµο µέσα από τα ταξίδια - και αυτό κάνουν πράξη. Το πρώτο crash test πέτυχε, ο µικρός ανταποκρίθηκε άψογα και ήδη οι περήφανοι γονείς οργανώνουν την επόµενη απόδρασή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved