Θεοδωροπούλου-Ταχτσίδης: Ταξίδι στην Γένοβα
Travel

Θεοδωροπούλου-Ταχτσίδης: Ταξίδι στην Γένοβα

Ένα ρομαντικό ταξίδι στην Γένοβα της Ιταλίας έκαναν η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

«Απολαμβάνω την οικογενειακή ζωή και νιώθω πραγματικά ευλογημένη. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να είναι μητέρα, σύντροφος και γυναίκα μαζί» λέει η Ζέτα σε καθημερινή εφημερίδα.

Το καθημερινό πρόγραμμά της δεν διαφέρει από εκείνο κάθε νέας μανούλας. «Θα με ξυπνήσει η μπέμπα, θα την ταΐσω, θα την αλλάξω, θα τακτοποιήσω το σπίτι, θα μαγειρέψω κι έπειτα θα βάλω τη μικρή στο καρότσι της για την καθιερωμένη βόλτα μας στο πάρκο. Βρίσκεται μόλις τέσσερα λεπτά από το σπίτι μας. Μια τεράστια έκταση με δέντρα, λίμνες και διάφορα ζωάκια. Μένουμε εκεί αρκετή ώρα και, μόλις αρχίσει να πέφτει ο ήλιος, επιστρέφουμε στο σπίτι για να υποδεχτούμε τον Πάνο, ο οποίος ζει πια με δυο γυναίκες και μας αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο του».

Στα ρεπό του ποδοσφαιριστή το ζευγάρι φεύγει συχνά εκδρομές σε γειτονικές πόλεις, στη βόρεια Ιταλία και όχι μόνο. «Πηγαίνουμε στη Βενετία, στην Μπολόνια, στη Γαλλική Ριβιέρα, στις Κάννες και στο Μονακό, καθώς και στη Βερόνα που λατρεύω, καθώς υπάρχει εκεί το μπαλκόνι της Ιουλιέτας, της αγαπημένης μου σαιξπηρικής ηρωίδας».

«Ο γάμος μας θα γίνει το καλοκαίρι, την περίοδο της άδειας του Πάνου. Λογικά θα κάνουμε μαζί και τα βαφτίσια της μικρής. Ολα θα γίνουν. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Δεν ανεβάζω εικόνες της Αφροδίτης στα social media. Ούτε οι παπαράτσι θέλω να τη φωτογραφίζουν. Θεωρώ πως είναι λάθος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved