Διακοπές σαν σταρ στο παρθένο φυσικό ειδυλλιακό περιβάλλον της Costa Navarino
Inside Stories

Διακοπές σαν σταρ στο παρθένο φυσικό ειδυλλιακό περιβάλλον της Costa Navarino

Ονειρεύεσαι να κάνεις διακοπές όπως οι σταρ; Θέλεις να μείνεις σε μια υπερπολυτελή σουίτα με θέα τους αιωνόβιους ελαιώνες και το γαλάζιο του Ιονίου; Αυτό το καλοκαίρι κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και χαλάρωσε στο φιλόξενο περιβάλλον της Costa Navarino που θυμίζει σκηνικό βγαλμένο από... ταινία!

Διάλεξε ανάμεσα στο The Romanos, a Luxury Collection Resort, για αυθεντική πολυτέλεια και απόλυτη γαλήνη και στο The Westin Resort Costa Navarino, για οικογενειακές διακοπές με άνεση και άπειρες δραστηριότητες για όλους! Απόλαυσε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής που θα σου προσφέρει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να χαλαρώσεις και να αφήσεις πίσω όσα σε απασχολούν!
Αρχικά εάν θέλεις να το κάνεις όπως οι... σταρ, τότε πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Έτσι, ξεκίνησε τη μέρα σου στο Anazoe Spa. Δοκίμασε μία από τις αναζωογονητικές θεραπείες για να αποφορτιστείς και να απαλλαγείς από την ένταση της καθημερινότητας. Το κέντρο προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες όπως οι signature ελαιοθεραπείες και περιποιήσεις που περιλαμβάνουν ice grotto rooms, showers ατμού και σάουνες με βότανα. Έτσι, θα ξεκινήσεις τη μέρα σου με ενέργεια και ζωντάνια!
Έπειτα, μπορείς να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό... Τι θα έλεγες για σεμινάρια τοπικής κουζίνας, οινογνωσία και γευσιγνωσία ελαιολάδου, ή για μία βραδιά αστρονομίας, ή μία βόλτα στους βοτανόκηπους που αναπτύσσονται κάτω από την προσωπική φροντίδα του Executive Chef Δημήτρη Μελεμενή; Αυτές είναι μόνο λίγες από τις πρωτότυπες δραστηριότητες που σου προσφέρει η Costa Navarino! Τώρα είναι η ευκαιρία να μυηθείς στα μυστικά της μεσσηνιακής κουζίνας και να δημιουργήσεις γευστικά πιάτα χρησιμοποιώντας αγνές πρώτες ύλες και μυρωδικά της περιοχής και να νιώσεις για λίγο... διάσημος σεφ!
Ποιος celebrity δεν βάζει σε πρώτο πλάνο τη σιλουέτα του; Βρες λίγο χρόνο για να αθληθείς και να διατηρήσεις τη φόρμα σου! Κάνε μια βόλτα με το ποδήλατο δίπλα στη Φύση, εξερεύνησε το βυθό κάνοντας scuba diving, δοκίμασε ένα extreme sport όπως το kite surfing! Κάνε ιδιαίτερα μαθήματα golf στον απόλυτο προορισμό γκολφ στην Ελλάδα ή τρέξε στην υψηλών προδιαγραφών πίστα του Navarino Speed Experience Park με ένα Go Kart... γιατί η ταχύτητα είναι απόλαυση!
Έχεις παιδιά και αναρωτιέσαι πότε θα προλάβεις όλα τα παραπάνω; Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς καθώς στο The Westin Resort Costa Navarino θα βρεις δύο ειδικά διαμορφωμένα κέντρα για τους μικρούς επισκέπτες: Το Cocoon για βρέφη και νήπια και το SandCastle για παιδιά από 4 έως 12 ετών. Εκεί, έμπειροι και ειδικευμένοι παιδαγωγοί θα τα απασχολήσουν με δημιουργικές δραστηριότητες και θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη φροντίδα τους.
Για τις ώρες που όλη η οικογένεια βρίσκεται μαζί, μπορείτε να χαρείτε μικροί και μεγάλοι παρέα στο θαλάσσιο πάρκο, είτε κάνοντας βουτιές στις νεροτσουλήθρες, τριπλάροντας στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, γελώντας στην παιδική χαρά, παίζοντας μπόουλινγκ ή βιντεοπαιχνίδια. Όλα τα παραπάνω μετατρέπουν το χώρο σε έναν παράδεισο ενώ οι λιλιπούτειοι φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν συνομηλίκους τους και να διασκεδάσουν.
Όσο για το φαγητό, δεν θα χρειαστεί να πας μακριά: Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου προσφέρουν από παραδοσιακές συνταγές μέχρι ethnic και ασιατική κουζίνα. Αυτή είναι η ευκαιρία σου για να απολαύσεις ένα πλούσιο γεύμα δίπλα στην πισίνα με θέα το Ιόνιο. Θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία γαστρονομικών προτάσεων, σε άνετους χώρους όπως το Flame Grill House που προσφέρει νόστιμο και τρυφερό κρέας από τοπικές φάρμες, συνδυασμένο με αγνά υλικά από τοπικούς παραγωγούς αλλά και με φρέσκα εποχικά λαχανικά από τους κήπους της Costa Navarino. Επιπλέον, μπορείς να δοκιμάσεις σπιτικά πιάτα της περιοχής βασισμένα σε παλιές τοπικές συνταγές στην Taverna και σύγχρονη ιταλική και μεσογειακή κουζίνα στο ολοκαίνουργιο Perovino by Andrea Fusco. Για το μεσημέρι, το απόλυτο must είναι το Barbouni, πάνω στη θάλασσα, και με τον Χρύσανθο Καραμολέγκο να επιμελείται το μενού και να δημιουργεί εκπληκτικά πιάτα με το δικό του, μοναδικό άγγιγμα!
Μπορείς να συνεχίσεις σε ένα από τα πολυάριθμα pool-bars με δροσιστικά ροφήματα και να απολαύσεις ένα μοναδικό signature cocktail βλέποντας το ηλιοβασίλεμα στο Anax Lounge! Νιώσε για λίγο πως... πρωταγωνιστείς σε ένα μαγευτικό σκηνικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved