Ματθίλδη Μαγγίρα: Έπιασε… ξαπλώστρα και κάνει διακοπές! (φωτό)
Travel

Ματθίλδη Μαγγίρα: Έπιασε… ξαπλώστρα και κάνει διακοπές! (φωτό)

Μετά από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό χειµώνα, η Ματθίλδη Μαγγίρα άφησε τηλεοπτικά πλατό και θεατρικό σανίδι και έφυγε για διακοπές. Η πολυπράγµων σοουγούµαν, αφού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις µε τη συµµετοχή της στον τρίτο κύκλο του σόου «Your face sounds familiar», έφυγε για διακοπές στο Αιγαίο και συγκεκριµένα στην όµορφη Μυτιλήνη.

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια ρούχων κατέλυσε στο πολυτελές ξενοδοχείο «Belvedere» στην περιοχή Μόλυβος και δύο ηµέρες αργότερα υποδέχτηκε την κόρη της Λήδα και τον πρώην σύζυγό της, τον Αµερικανό καλλιτέχνη Άλεξ Φόρεστ σύμφωνα με τη real.
Εκεί πέρασαν µία ολόκληρη εβδοµάδα γεµάτη οικογενειακές στιγµές ηρεµίας, χαλάρωσης και ξεκούρασης που τόσο είχε λείψει σε όλους. Ο φωτογραφικός φακός, όµως, απαθανάτισε µόνο τη Ματθίλδη Μαγγίρα µε την καλή της φίλη, την ενδυµατολόγο Κατερίνα Παπανικολάου, την ώρα που µπαµπάς και κόρη απολάµβαναν τη µεσηµεριανή τους σιέστα στο δωµάτιό τους, έχοντας προηγουµένως απολαύσει παιχνίδια στην πισίνα του ξενοδοχείου.
Η Ματθίλδη, παρά το διαζύγιό της από τον Αλεξ, διατηρεί µαζί του πολύ καλές σχέσεις. Άλλωστε, για πάντα θα τους ενώνει η 14χρονη κόρη τους, η οποία, όπως έχει αποκαλύψει πολλές φορές η ευτυχής µαµά, έχει καλλιτεχνική φλέβα. Θέλει να ασχοληθεί µε το σόου και το µιούζικαλ, γι’ αυτό και σύντοµα επιθυµεί να φύγει από την Ελλάδα για να τελειώσει το σχολείο στη Νέα Υόρκη όπου ζει ο πατέρας της και ύστερα να αφιερωθεί σε αυτό που αγαπά. Μία απόφαση στην οποία η Ματθίλδη δεν φέρνει κανένα εµπόδιο, όσο και αν της στοιχίζει κάτι τέτοιο συναισθηµατικά, µιας και όλα αυτά τα χρόνια µαµά και κόρη είναι αχώριστες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved