H εξομολόγηση του Σάκη Τανιμανίδη και το ταξίδι στην Παναγία Σουμελά με τον πατέρα του
Travel

H εξομολόγηση του Σάκη Τανιμανίδη και το ταξίδι στην Παναγία Σουμελά με τον πατέρα του

Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον πατέρα του από το ταξίδι του στην Παναγία Σουμελά της Τραπεζούντας. Ο ίδιος ο παρουσιαστής σχολίασε με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο:

«Στα 35 μου χρονια εχω γιορτασει 33 φορες 15-Αυγουστο στην Παναγια Σουμελα στην Βεροια! 2 φορες ελειψα μονο, και η μια ειναι φετος που βρισκομαι στη Ναξο με τη Χριστινα.
Τουλαχιστον ομως θα θυμηθω σε λιγο στον ALPHA (22:45) το ταξιδι μας με τα υπολοιπα παιδια στην Παναγια Σουμελα της Τραπεζουντας, οπου ειχα τη τυχη να παω μαζι με τον πατερα μου...οσο περηφανος νοιωθω που ειμαι Ποντιος, 10 φορες πιο περηφανος νοιωθω που εκανα αυτο το ταξιδι μαζι με του!

Και αφου τα λεμε σημερα, να πω και για την απαραδεκτη κινηση της Τουρκιας να απαγορεψει σημερα 15Αυγουστο την λειτουργια στην Μονη της Παναγιας Σουμελα στην Τραπεζουντα. Ειναι ελλειψη πολιτισμου και ενδειξη χαμηλου iq οποιαδηποτε απαγορευση των πιστευω και των παραδοσεων αλλων ανθρωπων απλα γιατι ετσι γουσταρει καποιος (παραδοσεις και τροποι λατρειας που δεν βλαπτουν τους υπολοιπους...γιατι εχουμε και απο αυτους!).»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved