Ανδριανή Τσάφου: Φεύγει για Αμερική
Travel

Ανδριανή Τσάφου: Φεύγει για Αμερική

Η Ανδρεανή Τσάφου ετοιμάζει τις βαλίτσες της νια Αμερική. 

Θα πάει μαζί με τον σύντροφο της, Πολ, και το παιδί τους, Απόστολο για διακοπές.

«Θα πάμε για να δούμε την οικογένεια του συντρόφου μου και παράλληλα θα κοιτάξει και τις δουλειές του. Θα πάμε και στο Τορόντο γιατί εκεί έχω έναν φίλο, τον γνωστό σχεδιαστή Στέφαν Καρρά» τόνισε στην Freddo.

Θα ήθελε πολύ να ασχοληθεί επαγγελματικά με την ηθοποιία: «Με ενδιαφέρει πολύ η ηθοποιία. Το έχω κάνει στο παρελθόν και θέλω πολύ να το επαναλάβω. Εχω παίξει στο "50-50" και ήταν φοβερή εμπειρία για μένα. Αν μου προτείνουν να συμμετάσχω σε κάποιο σίριαλ, ίσως παρακολουθήσω και κάποια σεμινάρια υποκριτικής. Μου αρέσει η υποκριτική γιατί μπαίνεις σ' έναν ρόλο και προσπαθείς να τον ερμηνεύσεις. Γίνεσαι κάτι άλλο από αυτό που έχεις συνηθίσει να είσαι. Είναι μια ωραία αίσθηση και μ' αρέσει πολύ. Όμως τα πράγματα στην Ελλάδα είναι δύσκολα και δεν γίνονται και πολλά πράγματα», αναφέρει.

Η Ανδρεανή μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά:

«Πρέπει ν' αρχίσω να το σκέφτομαι γιατί ο Απόστολος έγινε δύο ετών και μου ζητάει αδελφάκι. Με έχει βάλει σε σκέψεις. Θα ήθελα να το κάνω κατευθείαν το δεύτερο... Γίνεται (γέλια). Όσο φεύγεις από τα περί γέννας τόσο πιο δύσκολα ξαναμπαίνεις. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved