Σόμμερ-Παναγιωτακοπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους σε Μιλάνο, Γκσταάντ και Βενετία!
Travel

Σόμμερ-Παναγιωτακοπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους σε Μιλάνο, Γκσταάντ και Βενετία!

Ένα όνειρό τους έκαναν πραγµατικότητα πριν λίγες ηµέρες ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπηµένη του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Μέσα στην καρδιά του χειµώνα το ευτυχισµένο ζευγάρι, που αισίως έκλεισε ενάµιση χρόνο µαζί, έφυγε για τους πιο αγαπηµένους χειµερινούς προορισµούς στην Ιταλία και την Ελβετία.

Είναι τόσο ενθουσιασµένοι, δε, που έχουν κατακλύσει τις προσωπικές τους σελίδες στο Instagram µε στιγµιότυπα από τις διακοπές τους. Λατρεύουν και οι δύο τα ταξίδια, όµως µέχρι πρότινος τα γυρίσµατα για τη σειρά «Προδοσίες», στην οποία πρωταγωνιστούν, δεν τους επέτρεπαν να φύγουν. Εξαίρεση αποτέλεσαν λίγες ηµέρες που ξέκλεψαν µέσα στον ∆εκέµβριο για να βρεθούν στο Βερολίνο, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Κώστας Σόµµερ, µιας και έχει ζήσει αρκετά χρόνια εκεί.
Η απόδρασή τους ξεκίνησε από το Μιλάνο, για να καταλήξουν στη Ρώµη, όπου εντυπωσιάστηκαν µε τα αξιοθέατα που επισκέφτηκαν. Έκαναν, σύμφωνα με τη Real, την απαραίτητη στάση στη Φοντάνα ντι Τρέβι, στο Κολοσσαίο και στο Βατικανό. Στη συνέχεια ταξίδεψαν σε ένα από τα πιο κοσµοπολίτικα θέρετρα της Ελβετίας, το Γκστααντ. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε µπροστά από το θρυλικό και πολυτελές ξενοδοχείο «Gstaad Palace». Ως λάτρης των extreme sports, ο ηθοποιός δεν αντιστάθηκε στον πειρασµό να επιδοθεί σε θεαµατικές καταβάσεις µε σνόουµπορντ, ενώ η Ναυσικά απολάµβανε την ηλιόλουστη ηµέρα στο υπέροχο λευκό τοπίο των ελβετικών Άλπεων. Το ζευγάρι ολοκλήρωσε τις αποδράσεις του µε spa και βουτιές στη θερµαινόµενη πισίνα, έχοντας γύρω του το ακαταµάχητο αλπικό τοπίο.
Η... περιοδεία τους δεν σταμάτησε εκεί αφού οι δυο τους επιστρέφοντας βρέθηκαν και στη ρομαντική Βενετία όπου έκαναν την απαραίτητη βόλτα με τις γόνδολες ενώ έζησαν την πόλη και στους ρυθμούς του καρναβαλιού που γιορτάζεται ονειρικά στην όμορφη πόλη της Ιταλίας. Δείτε φωτογραφίες από το οδοιπορικό τους...






#Switzerland #gstaadpalace #gstaad #pooltime #havingfun #likeachild #enthusiasmonly ???

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Nafsika Panagiotakopoulou (@nafsika_p) στις


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved