Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: Ερωτικό ταξίδι στο Μόντε Κάρλο (φωτό)
Travel

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: Ερωτικό ταξίδι στο Μόντε Κάρλο (φωτό)

Μοναδικές στιγµές έζησαν στο σύντοµο ταξίδι αναψυχής που έκαναν στο Μόντε Κάρλο του Μονακό ο διεθνής ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ταχτσίδης και η σύζυγός του Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Έχοντας µαζί τους τη µόλις 17 µηνών κόρη τους Αφροδίτη, εξερεύνησαν από κοντά τις οµορφιές του πριγκιπάτου των Μονεγάσκων, δείχνοντας πραγµατικά ευτυχισµένοι. Μάλιστα, σε µία φωτογραφία που ανέβασε η εντυπωσιακή Ζέτα στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram, ποζάροντας µαζί µε τον σύζυγό της µπροστά από το θρυλικό καζίνο του Μόντε Κάρλο, σχολίασε γεµάτη ενθουσιασµό: «∆ιαρκής µήνας του µέλιτος!».
Το ζευγάρι µαζί µε την κόρη του, η οποία έκλεψε την παράσταση µε τη γλυκύτητά της και τα παιχνίδια της, φρόντισε να επισκεφθεί τα πιο εµβληµατικά µέρη της πρωτεύουσας του πριγκιπάτου. ∆ιέµεναν σε ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία του, στο οποίο καθηµερινά απολάµβαναν το πλούσιο πρωινό τους µε υπέροχη θέα. Η Ζέτα, η οποία είναι και επιχειρηµατίας -διαθέτει εταιρεία µε γυναικεία επώνυµα ρούχα και αξεσουάρ- δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και τις µπουτίκ των κορυφαίων οίκων µόδας, όπου δεν αντιστάθηκε να κάνει και τα ψώνια της. Το ζευγάρι φρόντισε ένα βράδυ να βγει για ένα ροµαντικό δείπνο. Επέλεξε το ρεστοράν «Νobu» του διάσηµου σεφ Νόµπου Ματσουχίσα, που βρίσκεται στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο «Fairmont» στην καρδιά του Μόντε Κάρλο. Προηγουµένως είχαν απολαύσει το κοκτέιλ τους σε ένα από τα πιο όµορφα µπαρ της πόλης µε θέα το γαλάζιο της Μεσογείου. Στην έξοδό τους αυτή, η Ζέτα έγινε για λίγο το επίκεντρο µε το άκρως αποκαλυπτικό ροζ φόρεµα που φορούσε, µε τον διεθνή ποδοσφαιριστή να καµαρώνει έχοντάς την στο πλευρό του. Φυσικά, οι δυο τους χάρηκαν άπειρα παιχνίδια µε τη µικρή - ειδικά ο µπαµπάς της, που δεν µπορεί να την έχει συνεχώς κοντά του, µιας και ζει µόνιµα στην πόλη Κάλιαρι της Σαρδηνίας, λόγω των υποχρεώσεών του µε την τοπική ποδοσφαιρική οµάδα. Οι δύο γυναίκες της ζωής του πηγαινοέρχονται από την Αθήνα στην Ιταλία για να τον δουν και να περάσουν ποιοτικό χρόνο όλοι µαζί ως οικογένεια, όµως ποτέ δεν είναι αρκετό για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, που δηλώνει τρελά ερωτευµένος µε τη µικρή του Αφροδίτη, σύμφωνα με τη real. Η όµορφη απόδραση της οικογένειας Ταχτσίδη κράτησε λίγες ηµέρες, καθώς ο ποδοσφαιριστής έπρεπε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, όµως το σίγουρο είναι πως αυτό το ταξίδι -έστω και σύντοµο- τους ανανέωσε και τους έκανε να χαλαρώσουν αρκετά µέχρι την επόµενη συνάντησή τους!






Bonjour monsieur ??– Comment allez-vous?

A post shared by Zeta Tachtsidi?????????❤️ (@lady_taxtsidi77) on


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved