Ερωτική απόδραση στη Μύκονο για την Πηνελόπη Πλάκα
Travel

Ερωτική απόδραση στη Μύκονο για την Πηνελόπη Πλάκα

Τις πρώτες της διακοπές µε µυκονιάτικο αέρα έκανε φέτος η Πηνελόπη Πλάκα, αφού η ηθοποιός και ο σύντροφός της, επιχειρηµατίας Νικόλας Τακάς επέλεξαν το κυκλαδίτικο νησί για μία σύντομη απόδρασή τους.

Το ζευγάρι, που είναι µαζί από το περασµένο καλοκαίρι, αγαπάει ιδιαίτερα το Νησί των Ανέµων, γι’ αυτό και για χάρη του απαρνήθηκαν τη γενέτειρά τους, τη Θεσσαλονίκη, τις ηµέρες του Πάσχα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που η σέξι ηθοποιός δηµοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram, η διαµονή τους στη Μύκονο κύλησε µε χαρούµενες στιγµές δίπλα στην πισίνα, γέλια αλλά και ροµαντικές βόλτες στις παραλίες του νησιού. Παρά το γεγονός ότι η Πηνελόπη είναι δεινή χρήστρια των social media, σε καµία από τις αναρτήσεις της δεν απεικονίζεται ο αγαπηµένος της αφού επιθυµία και των δύο είναι αυτή η σχέση να διατηρηθεί µακριά από τα φλας και τα φώτα της δηµοσιότητας.
Σε µια προσπάθεια να κρατήσει χαµηλούς τόνους, το ζευγάρι απέφυγε τα πολυσύχναστα στέκια και τα κοσµικά µέρη της Μυκόνου, επιλέγοντας είτε να κυκλοφορεί σε πιο αποµονωµένα σηµεία του νησιού, είτε να χαλαρώνει στην πολυτελή βίλα όπου κατέλυσε. Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι όσο κοσµοπολίτικη και αν είναι η Μύκονος, άλλο τόσο παρέχει τη δυνατότητα της ιδιωτικότητας για όποιον το επιθυµεί. Αυτός είναι και ο λόγος που η Πηνελόπη και ο Νικόλας αποφάσισαν να περάσουν εκεί τις γιορτές, συνδυάζοντας έτσι τη χαλάρωση, το γραφικό φυσικό τοπίο, αλλά και τη ροµαντική αποµόνωση. Ωστόσο, όσοι έτυχε να τους συναντήσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σχολίασαν πόσο προστατευτικός ήταν εκείνος µαζί της, αλλά και ότι εκείνη δεν µπορούσε να πάρει τα µάτια της από πάνω του. Ο Νικόλας Τακάς συγκαταλέγεται αυτή τη στιγµή στους πιο περιζήτητους εργένηδες της Θεσσαλονίκης, ενώ δραστηριοποιείται επιχειρηµατικά στον χώρο των κατασκευών και του interior design. Η γνωριµία τους, σύμφωνα με τη real, µετράει πολλά χρόνια, αλλά ήρθαν πιο κοντά πριν από λίγο καιρό. Το καλοκαίρι το πέρασαν µαζί στις παραλίες του δεύτερου ποδιού της Χαλκιδικής, κάνοντας βόλτες µε σκάφος, µόνοι ή µε την παρέα τους. «Η Πηνελόπη βρήκε στο πρόσωπο του Νικόλα έναν άνδρα που της εµπνέει ασφάλεια. Τον θαυµάζει για το µυαλό του και για όσα έχει καταφέρει στη δουλειά του», αποκαλύπτει φίλος της εκρηκτικής ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved