Ζοζεφίν Βέντελ-Βασίλης Μιχαήλ: Ρομαντικό ταξίδι στο Λος Άντζελες (φωτό)
Travel

Ζοζεφίν Βέντελ-Βασίλης Μιχαήλ: Ρομαντικό ταξίδι στο Λος Άντζελες (φωτό)

Η Ζοζεφίν Βέντελ και ο αγαπηµένος της Βασίλης Μιχαήλ τήρησαν την υπόσχεση που είχαν δώσει πέρυσι στο Λος Άντζελες και όχι µόνο το επισκέφθηκαν ξανά, αλλά η τραγουδίστρια, που είχε µαγευτεί από την οµορφιά της Καλιφόρνια, αποφάσισε να γυρίσει εκεί και το νέο της βίντεο κλιπ.

Έµειναν 13 ηµέρες στην Πόλη των Αγγέλων, που θεωρείται ένας από τους πιο κοσµοπολίτικους προορισµούς, και οι δυο τους ήρθαν ακόµα πιο κοντά. Η Ζοζεφίν και ο Κύπριος εφοπλιστής είναι µαζί ενάµιση χρόνο. Έπειτα από ένα µικρό διάλειµµα, κατά το οποίο η σχέση τους δοκιµάστηκε, το περασµένο καλοκαίρι τα ξαναβρήκαν και πλέον συγκατοικούν στα νότια προάστια.
Η ζωή της όµορφης τραγουδίστριας, που από τον Σεπτέµβριο εµφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας µε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Μέσα από την αναγνωρισιµότητα, έµαθε πλέον καλά πώς να διαχειρίζεται την προσωπική της ζωή, αφού πρώτα πλήρωσε το τίµηµα.
«Η προβολή της σχέσης της µε τον Βασίλη ήταν µια από τις αιτίες που το ζευγάρι είχε περάσει µια µεγάλη κρίση», εξηγεί στη real στενός φίλος του ζευγαριού. Ευτυχώς, η κρίση αυτή δεν κατάφερε να διαλύσει τη σχέση τους και ο έρωτάς τους ανθίζει και γίνεται όλο και πιο δυνατός.
Το ζευγάρι συνδύασε το ταξίδι αναψυχής και µε δουλειά, αφού η τραγουδίστρια πραγµατοποίησε εκεί τα γυρίσµατα του βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι µε τίτλο «∆υο σταγόνες νερό», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ηµέρες από την Panik Records.
«Ηταν τροµερή εµπειρία για µένα όλο αυτό. Συνεργάστηκα µε έναν τροµερό Αµερικανό σκηνοθέτη, ο οποίος έχει δουλέψει µε τα πιο µεγάλα ονόµατα», δήλωσε ενθουσιασµένη η Ζοζεφίν λίγο µετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, όπου οι επαγγελµατικές υποχρεώσεις της «τρέχουν», όπως βέβαια και εκείνες του εφοπλιστή συντρόφου της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved