Αλέξης Γεωργούλης: Μόνος στον Όλυμπο
Travel

Αλέξης Γεωργούλης: Μόνος στον Όλυμπο

Στη γενέτειρά του, τη Λάρισα, πέρασε την περίοδο των γιορτών ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο ηθοποιός έµεινε για αρκετές ηµέρες στο πατρικό του µαζί µε τη µητέρα του, στην οποία τρέφει ιδιαίτερη αδυναµία. Μετά τον χωρισµό του από την Τόνια Σωτηροπούλου, προτίµησε να «αποµονωθεί» στον τόπο όπου γεννήθηκε και µεγάλωσε, προκειµένου να κάνει τον απολογισµό του, λίγο πριν από το νέο του ξεκίνηµα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελµατική του ζωή. Αλλωστε, στο σπίτι του πάντα τον φροντίζει η µητέρα του, η κυρία Ευαγγελία, ενώ απολαµβάνει τη σχέση µε την αδελφή του Αννα, και την ανιψιά του, Λίλα, αλλά και µε τα άλλα δύο αδέλφια του. Είναι τα πιο αγαπηµένα του πρόσωπα και ίσως οι µοναδικοί άνθρωποι που ξέρουν πώς να τον κάνουν να νιώθει καλά.

Ο Αλέξης απόλαυσε σπιτικό φαγητό (µε πιο αγαπηµένο πιάτο τη θεϊκή σπανακόπιτα που φτιάχνει η µητέρα του και ο ίδιος δεν µπορεί να αντισταθεί), συναντήθηκε µε αγαπηµένους φίλους και αφιέρωσε χρόνο στους οικείους του, κάτι που οµολογουµένως είχε να κάνει πολύ καιρό λόγω αυξηµένων επαγγελµατικών υποχρεώσεων.

Μιας και είχε αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του ο Αλέξης Γεωργούλης τον εκµεταλλεύθηκε, σύμφωνα με τη real, µε τον καλύτερο τρόπο: βρέθηκε κοντά στη φύση, κάνοντας βόλτες και απολαµβάνοντας ανεξερεύνητα -για τον ίδιο τοπία- κάτι που του αρέσει πολύ ως εµπειρία. Εφυγε λοιπόν, για µία ολιγοήµερη εκδροµή στον Όλυμπο, αλλά και για να εξερευνήσει τον ειδυλλιακό Κίσσαβο έχοντας για µοναδική συντροφιά τη µοτοσικλέτα του. Από αυτή την εξόρµησή του ανήρτησε, µάλιστα, φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασµό στα social media, δείχνοντας πραγµατικά χαρούµενος που είχε καταφέρει να βρίσκεται σε µέρη που λατρεύει και που πάντα λαχταρά να εξερευνά.
Φυσικά, δεν έλειψαν και οι βόλτες στη Λάρισα, όπου ο ίδιος διαθέτει κατάστηµα ρούχων από το 2011. Είδε φίλους από τα παλιά και διασκέδασε µαζί τους σε αγαπηµένα του στέκια. Και επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, ήρθε η στιγµή που ο Αλ. Γεωργούλης έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου «τρέχουν» οι υποχρεώσεις του, όχι µόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο όπου ετοιµάζει πολλά και ενδιαφέροντα, αλλά και σε επιχειρηµατικό, καθώς εδώ και λίγο καιρό έχει ανοίξει στο Περιστέρι το µεζεδοπωλείο «Ρόζα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved