Αυτός είναι γάμος εκατομμυρίων με στιλ Χίλιες και μια νύχτες!
VIP Life

Αυτός είναι γάμος εκατομμυρίων με στιλ Χίλιες και μια νύχτες!

Μετά το γάμο του κληρονόμου της οικογένειας Getty πριν από 15 μέρες στη Ρώμη με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Sabine Ganhem λέγαμε ότι τα είχαμε δει όλα όσον αφορά glamorous γάμους της χρονιάς. Κι όμως όχι. Γιατί κάποιοι τους ξεπέρασαν! 

Μια άλλη γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων, επίσης λιβανέζικης καταγωγής, η Noor Fares, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Alexandre Al Khawam, πετυχημένο καλλιτέχνη, το Σάββατο που μας πέρασε στη Νορμανδία σε ένα γάμο που θύμιζε παραμύθι! Και τι παραμύθι! Χίλιες και μια νύχτες!

Αυτό ήταν και το θέμα του προ-γαμήλιου πάρτι του ζευγαριού που μετέτρεψαν μια ολόκληρη περιοχή σε ένα αραβικό σουκ, δηλαδή μια παραδοσιακή αγορά που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις αυθεντικές της ανατολής. Για την ακρίβεια ήταν ακόμα πιο όμορφο κι από τα αυθεντικά και φυσικά πολύ πολύ πιο glamorous.

Η μέρα του γάμου ήταν ακόμα πιο συγκλονιστική για το ζευγάρι που πραγματικά δε λυπήθηκε καθόλου τα χρήματα για αυτή την σπέσιαλ ημέρα. Το γραφικό εκκλησάκι της περιοχής πνίγηκε στην κυριολεξία στα λουλούδια, η νύφη φορούσε ένα μοναδικό νυφικό δια χειρός Giambattista Valli και ένα επίσης συγκλονιστικό φόρεμα για την δεξίωση μετά με την υπογραφή Azzedine Alaia, ενώ ο χώρος της δεξίωσης είχε πραγματικά μεταμορφωθεί σε ένα μαγικό σκηνικό με χρώματα, χιλιάδες λουλούδια εκπληκτικούς φωτισμούς υπερπαραγωγή ακόμα και παραδοσιακούς Δερβίσηδες που χόρεψαν μαγεύοντας τους Vip's καλεσμένους του ευτυχισμένου ζευγαριού.

Ανάμεσά τους φυσικά και η Ευγενία Νιάρχου, η οποία ήταν και Made of Honor της νύφης -δηλαδή κουμπέρα κατά μία έννοια- με φόρεμα Missoni φτιαγμένο ειδικά για τον γάμο αυτό. Εκεί και η αγαπημένη του αδερφού της Ευγενίας, Σταύρου Νιάρχου, Jessica Hart, αλλά και η Μαίρη Κατράντζου και φυσικά τα μεγαλύτερα ονόμα του διεθνούς jet set. Απολαύστε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που ανέβασαν στα social media οι καλεσμένοι φίλοι του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved