Η… «άγνωστη κόρη» του Νιάρχου
VIP Life

Η… «άγνωστη κόρη» του Νιάρχου

Είναι ελάχιστα γνωστή και δεν γράφεται τίποτα για εκείνη στις κοσμικές στήλες, σε αντίθεση με τον διάσημο αδελφό της, τον Σταύρο Νιάρχο, αλλά και τον μικρότερο αδερφό της, τον Τεό και βέβαια την Ευγενία. Κι όμως η Ηλέκτρα Νιάρχου – Γκίνες, κόρη του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Κριστίνα Γκίνες, είναι μέλος του διεθνούς τζετ-σετ και στα 20 της είναι αναμφίβολα μια από τις πιο περιζήτητες νύφες.

Ακολουθώντας τα βήματα της ξαδέλφης της, Αθηνάς Ωνάση αλλά και της κολλητής της φίλης, Σαρλότ Κασιράγκι, είναι και εκείνη μια διεθνώς αναγνωρισμένη αθλήτρια της ιππασίας. Ασχολείται από μικρή με την ιππασία και την λατρεύει. Παίρνει μέρος στα μεγαλύτερα διεθνή events και έχει και κάποιες διακρίσεις.

Μπορεί να μην αγαπάει τα… θορυβώδη πάρτι του διεθνούς τζετ σετ, ωστόσο πηγαίνει για ψώνια με τις φίλες της, για φαγητό, ή μένει στο σπίτι της με την παρέα της. Αγαπάει πολύ την Ελλάδα αν και δεν την επισκέπτεται συχνά και μιλάει με λατρεία για εκείνη. Όπως λένε πάντως οι φίλοι της ο λόγος που το όνομά της δεν έχει συνδεθεί ακόμα με κάποιο… φλερτ, είναι ότι δεν έχει χρόνο για φλερτ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved