Ευγενία Νιάρχου: Το ξέφρενο πάρτι στην Ίμπιζα μόνο για γυναίκες και οι ελληνικές διακοπές της (φωτό)
VIP Life

Ευγενία Νιάρχου: Το ξέφρενο πάρτι στην Ίμπιζα μόνο για γυναίκες και οι ελληνικές διακοπές της (φωτό)

Τις μαγευτικές παραλίες της Ίμπιζα και της Φορµεντέρα στην Ισπανία επισκέφθηκε πριν από λίγες µέρες η Ευγενία Νιάρχου, µε αφορµή τα γενέθλια της επιστήθιας φίλης της Μπιάνκα Μπραντολίνι. Aυτή τη φορά ο σύντροφός της Χρήστος Οικονόμου δεν τη συνόδευε, αφού η επιθυµία της εορτάζουσας ήταν να γιορτάσει το γεγονός αποκλειστικά µε γυναίκες.

Η Ευγενία και δύο ακόµη φίλες της Μπιάνκα, που αποτελούσαν την παρέα, πέρασαν τον περισσότερο χρόνο τους στη διάσηµη παραλία Playa de les Illetas. Το βράδυ των γενεθλίων επέστρεψαν στην Ίµπιζα και αφού δείπνησαν, συνοδεία της απαραίτητης γενέθλιας τούρτας, περιηγήθηκαν στα φηµισµένα κλαµπ της περιοχής, όπου παρέµειναν µέχρι τα ξηµερώµατα. Οι ηµέρες κύλησαν απολαυστικά, µε ατελείωτες ώρες δίπλα στο κύµα, πίνοντας κοκτέιλ, φυσικούς χυµούς και συζητώντας για τη µόδα και την επικαιρότητα. Από τις µίνι διακοπές τους δεν έλειψε και ο χορός. Η Ευγενία ανήρτησε στην προσωπική σελίδα της στα social media ένα βίντεο όπου λικνίζεται στους ρυθµούς της µουσικής δίπλα -αλλά και µέσα- στην καταγάλανη θάλασσα. Όπως φαίνεται, η αδερφή του Σταύρου Νιάρχου πέρασε ένα υπέροχο τετραήµερο µε τις φίλες της, λίγο πριν ετοιµάσει τις βαλίτσες της για την Ελλάδα. Η Μύκονος όπου βρίσκεται και το κατάστηµά της, αναµένεται να είναι ο πρώτος της εγχώριος σταθµός διακοπών. Στη συνέχεια θα πάει στη Σπετσοπούλα, προκειµένου να συναντήσει την υπόλοιπη οικογένεια. Από τότε που εκείνη και τα τρία αδέρφια της ήταν παιδιά, συνήθιζαν να περνούν τους καλοκαιρινούς µήνες στη Σπετσοπούλα µε τον παππού και τα ξαδέρφια τους.
Αν και είναι µόνιµοι κάτοικοι εξωτερικού, δεν παραλείπουν κάθε καλοκαίρι να περάσουν από το ιδιόκτητο νησί για τουλάχιστον ένα δεκαήµερο, απολαµβάνοντας την ηρεµία και το ασύγκριτο φυσικό τοπίο του. Κατόπιν, τον Αύγουστο, µαζί µε τον σύντροφό της αναµένεται να κάνουν κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά µε το πολυτελές σκάφος του Χρήστου Οικονόµου σύμφωνα με τη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved