Αποκαλύψεις που σοκάρουν: Πως η Kate κέρδισε τον William και «απομόνωσε» την... Camilla
VIP Life

Αποκαλύψεις που σοκάρουν: Πως η Kate κέρδισε τον William και «απομόνωσε» την... Camilla

Το βιβλίο με τίτλο Game Of Crowns, κυκλοφορεί στην Βρετανία και με όσα αποκαλύπτει για την βασιλική οικογένεια, έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στα ανάκτορα του Buckingham.

Μέσα στις σελίδες του ο συγγραφέας εξηγεί πως η μητέρα της Δούκισσας του Cambridge την να κερδίσει τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, νικώντας ακόμη και τη σύζυγο του Πρίγκιπα Charles!

Ο δημοσιογράφος Christopher Andersen έχει φέρει μεγάλη ταραχή με αυτά που γράφει.

Εκτός από τις σελίδες όπου αναφέρει ότι η Kate Middleton κατά την διάρκεια της εφηβείας της ήταν εθισμένη στο να δείχνει τα οπίσθιά της και ότι σχεδίασε δαιμονικό σχέδιο με την μητέρα της για την… «κατάληψη» του βρετανικού θρόνου, υπάρχουν και αυτές που εξηγούν πώς η μητέρα της Kate έβγαλε από την μέση την Camilla Parker Bowles η οποία δεν ήθελε τίποτα αυτό τον γάμο καθώς θεωρούσε την Kate κατώτερη.

«Η Camilla Parker Bowles είναι αρκετά σνομπ... Αυτή ήταν η αιτία που το 2007 το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους...» Μετά τον χωρισμό της Kate και του πρίγκιπα William το 2007, η νεαρή Βρετανή κατάφερε να τον κάνει να σκάσει από τη ζήλια του με το φακό να την απαθανατίζει στα νυχτερινά κέντρα να ξεφαντώνει με τις παρέες της.

Βλέποντας ο Πρίγκιπα William τις φωτογραφίες της στα εξώφυλλα των βρετανικών εφημερίδων κατάλαβε ότι ήταν ερωτευμένος. Μέχρι το 2007, ο πρίγκιπας William έκανε ότι ήθελε την Kate, όμως μετά την επανασύνδεση τα πράγματα άλλαξαν.

Το επίμαχο βιβλίο σκιαγραφεί επίσης ένα διόλου κολακευτικό προφίλ για τη Δούκισσα του Cambridge και την περιγράφει ως ένα άτομο που χειραγωγεί το περιβάλλον της, κάτι που το κληροδότησε η μητέρα της Carole.

Η Carole εμφανίζεται ως ο «στρατηγός» της οικογένειάς Μίντλετον, μία γυναίκα η οποία έκανε τα πάντα για να νυμφευτεί η κόρη της τον πρίγκιπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved