Ευγενία Νιάρχου: Τα γενέθλιά της και η Μύκονος
VIP Life

Ευγενία Νιάρχου: Τα γενέθλιά της και η Μύκονος

Η Ευγενία Νιάρχου ταξιδεύει στις πέντε ηπείρους με το προσωπικό της αεροπλάνο.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Σεν Μόριτς των ελβετικών Άλπεων για να γιορτάσει τα 30ά γενέθλια της. Φυσικά το πάρτι ήταν κάτι… ξεχωριστό. Λίγο πιο κάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με όλα όσα έγιναν στο πάρτι των γενεθλίων της.

Πριν από το πάρτι αυτό όμως, είχε πάει στην Μύκονο για ένα άλλο πάρτι, αυτό της κολλητής της φίλης, Ana Beatriz Barros που παντρεύτηκε στο νησί των ανέμων.

Παράλληλα προώθησε και την δική της συλλογή κοσμημάτων στο νησί, διοργανώνοντας σε πολυτελές ξενοδοχείο ένα cocktail party.

«Επέλεξα να παρουσιάσω τις δημιουργίες μου εδώ καθώς γνωρίζω και εκτιμώ την οικογένεια Ιωαννίδη, επισκέπτομαι το ξενοδοχείο εδώ και πολλά χρόνια και θεώρησα ότι ο χώρος ταιριάζει με τα κοσμήματα μου», είπε η Ευγενία Νιάρχου.

Η δημιουργός διαχρονικών κοσμημάτων με κλασικό στυλ και πολύτιμα υλικά δεν παρέλειψε να τονίσει την αγάπη της για τη φιλόξενη Ελλάδα, την οποία δεν αισθάνεται μόνο ωε θέρετρο διακοπών, αλλά και ως αυθεντική πατρίδα της. «Αγαπώ τον τόπο καταγωγής μου, την Ελλάδα. Είναι ένας τόπος μαγικός, πόσο μάλλον τα νησιά όπως η Μύκονος που γίνονται πόλος παγκόσμιας έλξης, είναι πολύ σημαντικό να στηρίξουμε τον τουρισμό στην Ελλάδα κάνοντας κινήσεις που ενθαρρύνουν τους ξένους να επισκεφτούν τη χώρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved