Νέες αποκαλύψεις από τον σωματοφύλακα της Νταϊάνα. Οι τρεις άγνωστοι εραστές της πριγκίπισσας
VIP Life

Νέες αποκαλύψεις από τον σωματοφύλακα της Νταϊάνα. Οι τρεις άγνωστοι εραστές της πριγκίπισσας

Νέες αποκαλύψεις από τον σωματοφύλακα της πριγίπισσας Νταϊάνα, ο οποίος στο βιβλίο του κάνει λόγο για τρεις άγνωστους μέχρις στιγμής εραστές της. 

Ο Ken Wharfe, αστυνομικός της Scotland Yard, μπήκε στην υπηρεσία της πριγκίπισσας και των δύο γιων της το 1986 και από το 1988 μέχρι το 1993 έγινε ο προσωπικός σωματοφύλακας της Νταϊάνα.

Στα τέλη της δεκαετίας του '80 ο μεγάλος έρωτάς ήταν ο γοητευτικός λοχαγός του βρετανικού ιππικού, Τζέιμς Χιούιτ, αλλά η Νταϊάνα είχε συχνά την ίδια χρονική περίοδο σχέση με περισσότερους από έναν άνδρες.

Πριν από τον Ken Wharfe, στην προσωπική φρουρά της Νταϊάνας υπηρετούσε ο αστυνόμος Barry Mannakee. Φήμες που κυκλοφόρησαν στο παλάτι του Κένσιγκτον θέλουν ανώτερο υπάλληλο του πρίγκιπα Καρόλου να τους «έπιασε στα πράσα» σε δωμάτιο του παλατιού την παραμονή του γάμου του πρίγκιπα Άντριου με την Σάρα Φέργκιουσουν.

Ο Ken Wharfe υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα την ίδια περίοδο, που ήταν αναμφίβολα πολύ ερωτευμένη με τον Τζέιμς Χιούιτ, διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον πωλητή αυτοκινήτων James Gilbey, ο οποίος είχε μαζί της εμμονή.

Την ίδια περίπου περίοδο «έβλεπε» και τον έμπορο Τέχνης Oliver Hoare, φίλο του Καρόλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved