Η κόρης της Στεφανί «άναψε» φωτιές στη Μύκονο
VIP Life

Η κόρης της Στεφανί «άναψε» φωτιές στη Μύκονο

Η εγγονή της Γκρέις Κελί του Μονακό έχει έναν μοναδικό τρόπο να συγκεντρώνει πάνω της τα φλας έστω και σε περίοδο διακοπών.

Η νεαρή πριγκίπισσα, μαζί με την παρέα της πέρασε για μία ακόμη φορά τον Δεκαπενταύγουστο στο Νησί των Ανέμων.

Η Πολίν Ντικριέ είναι η πρωτότοκη κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό και του πάλαι ποτέ σωματοφύλακα της Ντανιέλ Ντικριέ. Η πρωτότοκη κόρη της Στεφανί του Μονακό κατέφτασε στο νησί έχοντας συντροφιά της παιδιά άλλων σημαντικών οικογενειών του πριγκιπάτου.

Διέμεινε σε ιδιωτική βίλα στην περιοχή Χουλάκια, έχοντας μια ολόκληρη στρατιά από υπηρετικό προσωπικό και ασφάλεια στις υπηρεσίες της. Μόνιμα υπήρχαν στη βίλα ένας άνδρας ασφαλείας το βράδυ, μια μαγείρισσα, ένας μπάτλερ και φυσικά ένας γραμματέας που είχε αναλάβει τις κρατήσεις στα διάφορα κέντρα διασκεδάσεις του νησιού. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος εξελίχθηκε σε μόνιμο πονοκέφαλο καταστηματαρχών και μετρ καθώς η παρέα άλλαζε γνώμη από τη μια στιγμή στην άλλη. Κάποιες στιγμές μάλιστα απαιτούσε, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ακόμη και στο παρά πέντε, ένα καλό τραπέζι. Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι επρόκειτο για μια νεανική -φασαριόζικη, μα απλή στους τρόπους -παρέα που ούτε στο παραμικρό άφηνε να διαφανεί ότι επρόκειτο για μέλη πριγκιπικής φαμίλιας.

Στο καθημερινό της πρόγραμμα ήταν η εξόρμηση στις παραλίες. Το νεανικό team ήθελε μάλιστα να επισκέπτεται κάθε μέρα και άλλη παραλία, με εξαίρεση τις ημέρες που προτίμησε την ηλιοθεραπεία, τη μουσική και τα κοκτέιλ στην πισίνα στο αγαπημένο ξενοδοχείο που διέμενε. Το μόνο που δεν φάνηκε να αλλάζει ήταν η κουλούρα σε σχήμα μονόκερου, μια μόδα που επιλέγεται από γόνους και διασημότητες σε όλα τα κοσμοπολίτικα θέρετρα του κόσμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved