Φίλιππος Κούρκουλος: Η ζωή του στην Αμερική
VIP Life

Φίλιππος Κούρκουλος: Η ζωή του στην Αμερική

Σε πανεπιστήμιο της Αμερικής και πιο συγκεκριμένα του Μανχάταν κάνει τις σπουδές του ο Φίλιππος Κούρκουλος.

Εκεί, ζουν πολλοί από τους δικούς του φίλους και ο νεαρός δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να βρει τα πατήματα του. Ήδη, όπως αναφέρει το Ciao είναι ένα από τα πλέον περιζήτητα πρόσωπα σε όλα τα κοσμικά events της χρυσής νεολαίας της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ, ενώ ο ίδιος, όπως άλλωστε αρμόζει στην ηλικία του, πρωτοστατεί στα πάρτι και τις συγκεντρώσεις, όπου βέβαια η σαμπάνια και οι πανάκριβες βότκες έχουν την τιμητική τους.

Ο ίδιος πάντως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είναι αποφασισμένος να συγκεντρωθεί στις σπουδές του, καθώς θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα πανέτοιμος να αναλάβει επιτελικό ρόλο στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Τα γονίδια, πάντως, ευνόησαν τον μικρότερο γιο του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, καθώς όχι μόνο μοιάζει στον διάσημο πατέρα του, αλλά, παρότι ενηλικιώθηκε μόλις πριν από λίγους μήνες, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους πιο περιζήτητους εργένηδες.

Ήδη έχει τις πρώτες του κατακτήσεις από τον χώρο της showbiz με το όνομα της Josephine Wendel να συνδέεται με το δικό του πριν από λίγο καιρό. Κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την είδηση, καθότι ο μικρότερος αδερφός της Εριέττας προσέχει από νωρίς την προσωπική του ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved