Μαρίνα Βερνίκου: Πρωτοχρονιά κάτω από το νερό!
VIP Life

Μαρίνα Βερνίκου: Πρωτοχρονιά κάτω από το νερό!

Σε εξωτικές παραλίες με σμαραγδένια νερά σε μια μαγευτική γωνιά της Γης, τη Γαλλική Πολυνησία, θέλησε να περάσει τις πρώτες ημέρες του καινούριου χρόνου η Μαρίνα Βερνίκου.

Μαζί με τον σύζυγο της Μίλτο Καμπουρίδη και τα παιδιά τους απόλαυσαν ένα ταξίδι που θεωρείται εμπειρία ζωής. Η ίδια άλλωστε λατρεύει τα ταξίδια, ειδικά όταν τα συνδυάζει με τη μεγάλη αγάπη της, τη φωτογραφία. Διψώντας για ταξιδιωτικές εμπειρίες και ασυνήθιστα φωτογραφικά πλάνα, περιηγήθηκε σε πρωτόγνωρα μέρη αποτυπώνοντας χρώματα, πλάσματα του βυθού και φυσικές ομορφιές.

Στο νησί Μπόρα Μπόρα, πάντως, η Μαρίνα Βερνίκου απόλαυσε στο έπακρο τη θάλασσα, την οποία λατρεύει, και επιδόθηκε σε υποβρύχιες αναζητήσεις. Σε μία από αυτές μάλιστα δεν δίστασε να πλησιάσει έναν λευκό καρχαρία, μια εμπειρία την οποία θεωρεί μοναδική, καθώς το ρίσκο που εμπεριέχει ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Ο σύζυγός της αποτύπωσε τη στιγμή. Στη συνέχεια πήρε τη μηχανή στα χέρια της ώστε να μπορέσει και ο Μίλτος Καμπουρίδης να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία. Τις ώρες που η Ελληνίδα φωτογράφος δεν βρισκόταν στα σμαραγδένια νερά χαιρόταν τον καυτό ήλιο κάνοντας ηλιοθεραπεία και έκανε μακρινούς περιπάτους θαυμάζοντας την πλούσια βλάστηση και την αποικιακή αρχιτεκτονική του τόπου. Περιηγήθηκε σε πολλές και διαφορετικές περιοχές και χωριά και συνομίλησε με ντόπιους προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τη νοοτροπία τους. Η αλλαγή του χρόνου πάντως τη βρήκε στο νερό.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved