Tatiana Blatnik: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκινητικό από την αυθόρμητη και ειλικρινή αγάπη του κόσμο
VIP Life

Tatiana Blatnik: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκινητικό από την αυθόρμητη και ειλικρινή αγάπη του κόσμο

Η Tatiana Blatnik μένει τρία χρόνια στην Ελλάδα. Υπάρχει κάποιο περιστατικό δεν θα ξεχάσει ποτέ;

«Μια Κυριακή μαζί με το «Μπορούμε», σε κάποια ενορία της Ηλιούπολης όπου επρόκειτο να προσφέρουμε φαγητό σε άπορους, με πλησίασε μια ηλικιωμένη κυρία έχοντας αρκετές φωτογραφίες από την οικογένεια του άνδρα μου. Μου έπιασε τα χέρια και μου μίλησε από καρδιάς με τα πιο ζεστά λόγια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκινητικό από την αυθόρμητη και ειλικρινή αγάπη του κόσμου. Γυρίζοντας την επαρχία και τα χωριά μαζί με τον Νικόλαο, ο οποίος φωτογραφίζει τα τοπία, εισπράττω μεγάλη αγάπη. Οι άνθρωποι μας ανοίγουν τα σπίτια τους και μας προσκαλούν για καφέ. Αυτή τη φιλοξενία τη συναντάς μόνο στην Ελλάδα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Ποια είναι η πρώτη εικόνα που έχετε από την Ελλάδα;

«Την πρώτη δυνατή εικόνα την κρατώ από τη Φολέγανδρο. Καθώς πλησίαζε το πλοίο η ματιά μου μαγεύτηκε από τη γραφικότητα και την ομορφιά. Το λευκό των σπιτιών ανακατευόταν με το χρυσαφί του ήλιου. Η μαγεία συνεχίστηκε τις επόμενες ημέρες, όταν απολαμβάναμε φρέσκο ψάρι δίπλα στο κύμα. Φυσικά, ξεχωριστή θέση στις αναμνήσεις μου έχει και το καλοκαίρι του γάμου μου στις Σπέτσες. Οταν βγήκα από την εκκλησία και είδα τόσο κόσμο συγκεντρωμένο συγκινήθηκα, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα.»

-Νιώθετε Ελληνίδα;

«Φυσικά. Μου αρέσει η Ελλάδα, η παράδοση της χώρας, οι άνθρωποί της, ο πολιτισμός, η κουλτούρα της. Πριν από κάποια χρόνια πέρασα τις ημέρες των Χριστουγέννων στα Ζαγοροχώρια και το Πάπιγκο. Ήταν μοναδικές στιγμές καθώς με τον Νικόλαο ξεναγηθήκαμε σε τοπικές οικοτεχνίες και ήρθαμε πιο κοντά στην παράδοση και τις ελληνικές γεύσεις. Χωρίς αμφιβολία η Ελλάδα έκανε τη ζωή μου πιο γλυκιά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved