Έξαλλος ο μπάτλερ της Νταϊάνα για τα όργια στο βασιλικό σκάφος
VIP Life

Έξαλλος ο μπάτλερ της Νταϊάνα για τα όργια στο βασιλικό σκάφος

Ο μπάτλερ της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας Νταϊάνα λύνει την σιωπή του και ξεσπά για όσα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό για… πάρτι οργίων στο σκάφος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο εκπρόσωπός του Adam Muddle είχε πει στην Sun: «Θέλει να μιλήσει για το σκάνδαλο που έγινε στο Royal Yacht Britannia. Μέλη του ναυτικού είχαν απολυθεί επειδή τους έπιασαν σε πάρτι οργίων. Ο Paul ήταν εκεί αλλά δεν συνελήφθη ούτε υποβλήθηκε σε ποινικές διώξεις επειδή ήταν το δεξί χέρι της βασίλισσας. Πιστεύεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ τον τράβηξε απόμερα και του είπε πόσο απογοητευμένη ήταν και πως πρέπει να πάρει τον σωστό δρόμο, να βρει ένα όμορφο κορίτσι και να παντρευτεί»

Ο ίδιος όμως διαψεύδει κατηγορηματικά την ιστορία και αναφέρει: «Θα ήθελα να αποστασιοποιηθώ από τη διαρροή που αποδίδεται στον εκπρόσωπό μου. Θα επανεξετάσω πώς και γιατί αυτό πέρασε εν αγνοία μου. Θα ήθελα οι άνθρωποι να με κρίνουν βάσει των λεγομένων μου και όχι βάσει αυτών που ίσως ήλπιζε κάποιος να έλεγα. Δεν εξουσιοδότησα τον ατζέντη μου να πει τίποτα από αυτά. Οποιαδήποτε συζήτηση πάνω σε αυτό το ζήτημα είναι μόνο ανάμεσα σε αυτόν και την εφημερίδα αλλά ο τίτλος μου αποδίδει λόγια που αρνούμαι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved