Τι θα συμβεί όταν θα πεθάνει η βασίλισσα;
VIP Life

Τι θα συμβεί όταν θα πεθάνει η βασίλισσα;

Η βρετανική εφημερίδα «The Guardian» αποκαλύπτει «το μυστικό σχέδιο για τις μέρες που θα ακολουθήσουν τον θάνατο της βασίλισσας», όπως τιτλοφορείται το σχετικό μακροσκελές ρεπορτάζ της.

«Στα σχέδια που υπάρχουν για τον θάνατο της βασίλισσας -και υπάρχουν πολλές εκδοχές τους τόσο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ όσο και στην κυβέρνηση και στο BBC- στην πλειονότητά τους αντιμετωπίζεται το ενδεχόμενο ότι θα πεθάνει έπειτα από μικρής διάρκειας ασθένεια» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, που προσθέτει ότι η οικογένειά της και οι γιατροί της θα είναι εκεί.

«Αυτές τις τελευταίες ώρες θα αναλάβει ο επικεφαλής γιατρός της βασίλισσας, ο γαστρεντερολόγος καθηγητής Χιου Τόμας. Θα προσέχει την ασθενή του, θα ελέγχει την πρόσβαση στο δωμάτιο και θα σκέφτεται ποιες πληροφορίες θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν» αποκαλύπτεται. Οταν κλείσουν τα μάτια της, τότε βασιλιάς θα είναι ο Κάρολος. Τα αδέρφια του θα φιλήσουν τα χέρια του, ενώ ο πρώτος αξιωματούχος που θα διαχειριστεί τα νέα θα είναι ο σερ Κρίστοφερ Γκέιντ, ο προσωπικός γραμματέας της βασίλισσας, που θα επικοινωνήσει με τον πρωθυπουργό.

«Την τελευταία φορά που πέθανε Βρετανός μονάρχης ήταν πριν από 65 χρόνια, όταν ο θάνατος του Γεωργίου του ΣΤ' μεταδόθηκε με την κωδική φράση “Γωνία Χάιντ Παρκ” στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να μην το ακούσουν οι τηλεφωνητές. Για την Ελισάβετ τη Β' το σχέδιο γι' αυτό που θα συμβεί μετά είναι γνωστό ως “Γέφυρα του Λονδίνου”. Θα ξυπνήσουν την πρωθυπουργό, αν δεν είναι ήδη ξύπνια, και οι δημόσιοι υπάλληλοι θα ανακοινώσουν μέσω ασφαλών γραμμών “Η Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε”» γράφει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved