Πασχαλινή απόδραση στην Πάρο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα
VIP Life

Πασχαλινή απόδραση στην Πάρο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα

Στον αγαπημένο προορισμό τους, την όμορφη Πάρο, βρέθηκαν για τις ημέρες του Πάσχα ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Νικόλαος  και η πανέμορφη σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Το εντυπωσιακό ζευγάρι έφτασε στο νησί νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και επισκέφθηκε το ήσυχο χωριό Πρόδρομος, που βρίσκεται ανατολικά. Εκεί, όπως αναφέρει η espresso ενημερώθηκαν από τους κατοίκους του γραφικού οικισμού για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται παραδοσιακά η περιφορά του Επιταφίου και εξέφρασαν την επιθυμία να παρακολουθήσουν από κοντά την αναπαράσταση του θείου Δράματος.

Έτσι έγινε, και το βράδυ της Μ. Παρασκευής ο Νικόλαος και η Τατιάνα προσκύνησαν με ευλάβεια τον Επιτάφιο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, ενώ λίγη ώρα μετά ακολούθησαν με σεβασμό στα γραφικά δρομάκια ολόκληρη την περιφορά του Επιταφίου. Προσιτοί και χαμογελαστοί, ευγενείς και διακριτικοί, δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν με κατοίκους του χωριού που τους αναγνώρισαν, δείχνοντας να περνούν όμορφα και ευχάριστα τις διακοπές τους στο νησί.

Έδειξαν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους στον Πρόδρομο, τον οποίο, καθώς φαίνεται, δεν επέλεξαν τυχαία, αφού φημίζεται για την ηρεμία που προσφέρει ως ένα από τα πιο ήσυχα και γραφικά χωριά της Πάρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved