Οι δέκα πιο σπαρταριστές ατάκες του πρίγκιπα Φίλιππου
VIP Life

Οι δέκα πιο σπαρταριστές ατάκες του πρίγκιπα Φίλιππου

Πέρασε μια ζωή στη σκιά της Ελισάβετ.

Αν θα λείψει κάτι στον βρετανικό λαό μετά την αποχώρηση του πρίγκιπα Φίλιππου από τα βασιλικά του καθήκοντα, αυτό θα είναι οι γκάφες του και τα επικά του σχόλια, που προσέδιδαν πάντα μια χαρούμενη πινελιά ακόμα και στα πιο βαρετά events και γίνονταν πρωτοσέλιδα στον παγκόσμιο Τύπο.

Ακολουθούν μερικά από τα πιο σπαρταριστά, όπως τα απαριθμεί η espresso


Στη δεκαετία του '80, σε ταξίδι που έχανε στην Κίνα, προειδοποίησε Βρετανούς φοιτητές: «θα αποκτήσετε σχιστά μάτια, αν μείνετε πολύ εδώ».

Το 1984 στην Κένυα; αποδεχόμενος ένα συμβολικό δώρο από μια γυναίκα, ρώτησε: «Γυναίκα είσαι, έτσι δεν είναι;»

Το 1993 ο Φίλιππος είπε σε έναν Βρετανό που συνάντησε στην Ουγγαρία: «Δεν μπορεί να είστε καιρό εδώ - δεν έχετε κάνει μπάκα».

Το 1997 στη Γερμανία προλόγισε τον Γερμανό καγκελάριο Χέλμουτ Κολ ως καγκελάριο του Γ Ράιχ (τον τίτλο χρησιμοποίησε τελευταίος ο Αδόλφος Χίτλερ).

Το 2001 ο Φίλιππος είπε σε ένα 13χρονο αγόρι, του οποίου η φιλοδοξία ήταν να πάει στο Διάστημα, πως είναι πολύ χοντρό για να γίνει αστροναύτης.

Το 2012, βλέποντας μία 25χρονη δημοτική υπάλληλο η οποία φορούσε ένα φόρεμα με φερμουάρ σε όλο το μπροστινό μέρος, σχολίασε: «θα με συλλάμβαναν, αν το άνοιγα».

Το 2015 στην 75η επέτειο της Μάχης της Αγγλίας, έχοντας χάσει την υπομονή του, είπε σε φωτογράφο: «Απλά τράβα τη γ@@η φωτογραφία».

Σχολιάζοντας την απόπειρα απαγωγής της πριγκίπισσάς Αννας, από ένοπλο το 1974: «Αν τα είχε καταφέρει, θα του είχε κάνει τη ζωή κόλαση».

Το 2002, σε περιοδεία του στην Αυστραλία ρώτησε έναν Αβορίγινα αν εξακολουθούν να ρίχνουν δόρατα ο ένας στον άλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved