Τα τραυματικά παιδικά χρόνια και οι κόντρες με την πεθερά του
VIP Life

Τα τραυματικά παιδικά χρόνια και οι κόντρες με την πεθερά του

Μητέρα σε ψυχιατρική κλινική, πατέρας εξόριστος και μια αδερφή που χάθηκε μαζί με το αγέννητο παιδί της σε αεροπορικό δυστύχημα.

Ομως, ο πρίγκιπας Φίλιππος κατάφερε να αφήσει πίσω του τα τραυματικά παιδικά χρόνια που έζησε και να εξελιχτεί σε έναν άκρως χαρισματικό νέο, που γοήτευσε τη διάδοχο του βρετανικού θρόνου και μαζί ολόκληρο τον βρετανικό λαό, πλην της βασιλομήτορος.

Γεννήθηκε στο Μον Ρεπό της Κέρκυρας στις 10 Ιουνίου του 1921 και, παρά το γεγονός ότι ως μοναχογιός -έπειτα από τρεις κόρες- ήταν ο αγαπημένος των γονιών του, ο Φίλιππος έζησε ελάχιστα μαζί τους. Ήταν μόλις 9 ετών όταν η μητέρα του, πριγκίπισσα Αλίκη του Μπάτενμπεργχ εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική με σχιζοφρένεια και ο πατέρας του, πρίγκιπας Ανδρέας της Ελλάδας και της Δανίας, μη έχοντας ξεπεράσει το σοκ της εξορίας του, εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία.

Η πεθερά του δεν τον είδε ποτέ με καλό μάτι, εξαιτίας του γεγονότος ότι ένας εκ των κουνιάδων του ήταν αξιωματικός των ναζί και οι μεταξύ τους σχέσεις δεν εξομαλύνθηκαν ποτέ. Φήμες μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της espresso, κάνουν λόγο για επικές κόντρες στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, με τον Φίλιππο να δίνει εντολή να κλείσουν, τη θέρμανση στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της για να την αναγκάσει να μετακομίσει στο Κλάρενς Χάουζ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved