Οι τρελές απαιτήσεις του Αλβάρο και το βελγικό «όπλο» της Αθηνάς
VIP Life

Οι τρελές απαιτήσεις του Αλβάρο και το βελγικό «όπλο» της Αθηνάς

Το πολύκροτο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, το οποίο τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζουν ως «Τρωικό Πόλεμο», βρίσκεται στην τελική του φάση.

Αυτό το διάστημα αναμένεται στις Βρυξέλλες η διεξαγωγή της τελευταίας δικαστικής διαμάχης η οποία θα δώσει και επίσημα τέλος στον γάμο τους που διήρκεσε 11 χρόνια. Το συγκεκριμένο δικαστήριο θα αποφασίσει για τη μηνιαία διατροφή που θα λαμβάνει (ή αν θα πρέπει να λαμβάνει) ο Βραζιλιάνος αναβάτης ενώ θα εξεταστούν κι άλλα ζητήματα που εκκρεμούν, όπως το αν δικαιούται μέρος της περιουσίας της ή όχι.

Ο Αλβάρο ή Ντόντα όπως είναι το χαϊδευτικό του προσπερνώντας τα όσα έχει υπογράψει στο προγαμιαίο συμβόλαιό του το 2005, το οποίο προβλέπει αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ για κάθε χρόνο έγγαμου βίου (δηλαδή συνολικά 11 εκατ. ευρώ) έχει ζητήσει διατροφή ύψους 300.000 ευρώ τον μήνα, ενώ επιπλέον διεκδικεί και το ποσό των 10 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για τις κακές αθλητικές του επιδόσεις. Παράλληλα, δε, με όλα αυτά δεν παραλείπει να διαφημίζει τον έρωτά του για την παρουσιάστρια Ντενίζ Σεβέρο.

Η Αθηνά αντιθέτως διατηρεί χαμηλό προφίλ, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις. Κρατά κλειστά τα χαρτιά της και ανταπαντά προχωρώντας στην πώληση του ενός μετά το άλλο των περιουσιακών της στοιχείων, τα οποία απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου.

Ετοιμάζει αντεπίθεση
Η Ελληνίδα κληρονόμος έχει επιλέξει ως μόνιμο τόπο κατοικίας της το Βέλγιο και την παρέα λίγων και εκλεκτών φίλων που εμπιστεύεται. Πηγές από το εξωτερικό που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα αναφέρουν στο «Εθνος της Κυριακής» πως η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση ετοιμάζει μια σφοδρή αντεπίθεση στις δικαστικές αίθουσες με αρκετές δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Βραζιλιάνο πλεϊμπόι, ενώ προσθέτουν πως η νομοθεσία στο Βέλγιο στα θέματα διαζυγίου είναι διαφοροποιημένη σε σχέση με άλλες χώρες:

«Για να το θέσουμε πιο απλά, σε περίπτωση που το δικαστήριο κρίνει πως ο ένας σύζυγος έχει άδικο ή έχει ξεγελάσει κατά κάποιο τρόπο τον σύντροφό του, τότε απαλλάσσει τον άλλο σύζυγο από την υποχρέωση αποζημίωσης ή διατροφής ακόμα και αν είναι πλουσιότερος. Ισως γι' αυτό η Αθηνά κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο Βέλγιο και όχι στη Βραζιλία».

Πηγή θέματος: Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved