Μεγάλη επένδυση! Ο Ριµπολόβλεφ χτίζει τέσσερις επαύλεις στο Σκορπιό!
VIP Life

Μεγάλη επένδυση! Ο Ριµπολόβλεφ χτίζει τέσσερις επαύλεις στο Σκορπιό!

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ επενδύει στον Σκορπιό και θέλει να του δώσει την λάμψη που είχε και στο παρελθόν.

Δίπλα στις κατοικίες των Ωνάσηδων, στο µαγευτικό σκηνικό του Σκορπιού, οι νέοι ιδιοκτήτες ετοιµάζονται να χτίσουν τον δικό τους παράδεισο, µε στοιχεία υψηλής πολυτέλειας και αισθητικής σύμφωνα με το Secret.

Οι συνεργάτες του Ντµίτρι Ριµπολόβλεφ πήραν στα χέρια τους το έγγραφο της Πολεοδοµίας Λευκάδας µε το οποίο ανάβει το «πράσινο φως» στους επενδυτές να χτίσουν στο θρυλικό νησί.

«Ο σχεδιασµός προβλέπει να χτιστούν τέσσερις επαύλεις, µία για τον ίδιο τον Ντµίτρι Ριµπολόβλεφ, µία για την οικογένειά του και δύο για τους φίλους τους, που φιλοξενούν κατά καιρούς. Τώρα που πήραµε το χαρτί από την Πολεοδοµία, ανοίγει ο δρόµος για την κατασκευή τους», αποκαλύπτουν άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας Ριµπολόβλεφ στο «Secret», προσθέτοντας: «Οι επαύλεις θα έχουν πανοραµική θέα προς την πλευρά του Μεγανησίου, δεν θα ξεπερνούν τα 500 τ.µ. η καθεµία και θα είναι απόλυτα φιλικές στο περιβάλλον, µε ανανεώσιµες πηγές ενέργειας. Ηδη, όλα τα αυτοκινητάκια που χρησιµοποιούνται στο νησί είναι ηλεκτρικά».

«Ο κ. Ριµπολόβλεφ είχε καταθέσει µέσω συνεργατών του αίτηµα στην Πολεοδοµία Λευκάδας προκειµένου να πληροφορηθεί εγγράφως τους όρους δόµησης στο νησί του Σκορπιού. Η αίτηση κατατέθηκε στις 5 Μαΐου και εµείς απαντήσαµε στις 22 Μαΐου, κάτι παραπάνω από γρήγορα, γιατί οι διαδικασίες αυτές συνήθως είναι χρονοβόρες. Στο έγγραφο περιγράφονται οι όροι δόµησης, µε τους οποίους είναι σύµφωνα τα σχέδια του Nτ. Ριµπολόβλεφ, γεγονός που σηµαίνει ότι µπορεί να οικοδοµήσει τα κτίσµατα που επιθυµεί. Πλέον, αποµένει να καταθέσουν οι επενδυτές τους φακέλους για να αιτηθούν ανέγερση, δηλαδή οικοδοµική άδεια, µε τις διαδικασίες που ακολουθούνται για όλους τους πολίτες. Το αίτηµα αυτό µπορεί να κατατεθεί είτε απευθείας σε εµάς είτε στο υπουργείο Οικονοµίας και Ανάπτυξης, λόγω του ειδικού καθεστώτος δόµησης που ισχύει στα νησιά» τόνισε ο δήµαρχος Λευκάδας, Κώστας ∆ρακονταειδής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved