Ρούχα και αξεσουάρ του οίκου Chanel και της Elizabeth Taylor σε μια καινοτόμα δημοπρασία
VIP Life

Ρούχα και αξεσουάρ του οίκου Chanel και της Elizabeth Taylor σε μια καινοτόμα δημοπρασία

Με μια επίδειξη μόδας που μεταδόθηκε ζωντανά στο Διαδίκτυο, ο οίκος δημοπρασιών GWS Auctions θέλησε να εκσυγχρονίσει τον τρόπο που γίνονται οι δημοπρασίες με στόχο να πουλήσει μια τεράστια συλλογή ρούχων και αξεσουάρ του οίκου Chanel ή κομματιών που ανήκαν στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Στη δημοπρασία, που έγινε στο Μπέβερλι Χιλς, μοντέλα φόρεσαν τις δημιουργίες που βγήκαν στο σφυρί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και η παρουσίαση αυτή αναμεταδιδόταν μέσω live streaming προκειμένου «οι συμμετέχοντες σε ολόκληρο τον κόσμο να μπορέσουν να πάρουν μέρος στην πρώτη επίδειξη μόδας δημοπρασιών παγκοσμίως» σύμφωνα με τον GWS.

«Δεν πρόκειται για μια παραδοσιακή δημοπρασία όπου οι επίδοξοι πελάτες έρχονται και βλέπουν τα αντικείμενα τοποθετημένα σε βάσεις ή κρεμασμένα. Θα προσφέρουμε και τη δυνατότητα οπτικής απεικόνισης σε απευθείας μετάδοση» εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Brigitte Kruse, η διοργανώτρια της εκδήλωσης.

Προς πώληση βγαίνει μια συλλογή 225 κομματιών, εκ των οποίων τα 139 με την υπογραφή του οίκου Chanel, τα οποία προέρχονται από τη συλλογή μιας πρώην επίτιμης προξένου του Λιχτενστάιν, της Μέρι Τζιν Τόμσον και κοσμήματα και άλλα αντικείμενα που παραχώρησε μια οικογένεια από την Καλιφόρνια, απόγονοι της βασιλικής οικογένειας του Βιετνάμ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved