Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Όλες οι λεπτομέρειες για τον βασιλικό γάμο
VIP Life

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Όλες οι λεπτομέρειες για τον βασιλικό γάμο

Πού, πώς, πότε και ό,τι άλλο γνωρίζουμε για τον πιο πολυανανεμενόμενο γάμο της χρονιάς.

Από την ημερομηνία, μέχρι τους καλεσμένους, τη γαμήλια τούρτα και τις λεπτομέρειες της δεξίωσης, αυτά είναι όλα τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά για τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle:

Η ημερομηνία:

Ο γάμος θα γίνει στις 19 Μαΐου 2018. Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί ημέρα Σάββατο, κόντρα στην παράδοση που θέλει τους βασιλικούς γάμους να γίνονται εργάσιμες μέρες. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton παντρεύτηκαν Παρασκευή και η Βασίλισσα Ελισάβετ με τον Φίλιππο Πέμπτη. Η τελετή προβλέπεται να αρχίσει στις 12:00, τοπική ώρα.

Η τοποθεσία:

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor και όχι στο Αββαείο του Westminster, όπου έγινε ο γάμος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Μετά τον γάμο, οι νεόνυμφοι θα κάνουν, μέσα σε άμαξα, μια διαδρομή 2 μιλίων μέσα στην πόλη του Windsor και θα επιστρέψουν στο Κάστρο. Στη συνέχεια, θα υπάρξει δεξίωση στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου, ενώ το ίδιο βράδυ ο πατέρας του Harry, πρίγκιπας Κάρολος, θα παραθέσει ιδιωτική δεξίωση για το ζευγάρι, τους στενούς τους φίλους και τις οικογένειές τους.



Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved