Η Ελένη Ψυχούλη επιστρέφει με εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές
Media

Η Ελένη Ψυχούλη επιστρέφει με εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές

Η εκπομπή συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 18:45 στον ΣΚΑΪ, από τις 24 Οκτωβρίου.

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα! Η καθημερινή εκπομπή “Chef στον αέρα” με την Ελένη Ψυχούλη και τους καλεσμένους της θα παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές!

Η ανανεωμένη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει γνωστούς αλλά και ανερχόμενους επαγγελματίες μάγειρες, δημιουργικούς και παραδοσιακούς ζαχαροπλάστες, ανθρώπους από τον χώρο της γαστρονομίας, διάσημους καλλιτέχνες αλλά και απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μας τις πιο επιτυχημένες συνταγές τους.
Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.

Αυτή τη Δευτέρα ο σεφ Ανδρέας Λαγός φτιάχνει μια εύκολη αλευρόπιτα χωρίς φύλλο και αυγά σαγανάκι με βλίτα και αρωματική σως. Η Ιωάννα Σταμούλου έρχεται στην παρέα και δείχνει πως μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα κλασικό ρυζόγαλο με άρωμα και ντεκόρ χειροποίητες φλωρεντίνες!

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου η Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Γιάννης Γραμμένος και η ηθοποιός Βαλέρια Χριστοδουλίδου μαγειρεύουν κερκυραϊκά – Ο Γιάννης φτιάχνει σοφρίτο με ρύζι μπίζι – μπουρδέτο με μικρά μπακαλιαράκια και μας δείχνει πως θα φτιάξουμε σπιτική τσιτσιμπύρα! Η ηθοποιός Βαλέρια Χριστοδουλίδου εμπνέεται από το κουμκουατ και συνθέτει ένα εύκολο επιδόρπιο με ξηρούς καρπούς και γιαούρτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved