Στην Κάλυμνο με τον Λευτέρη Λαζάρου με «Του νερού τα παραμύθια» της ΕΤ3
Media

Στην Κάλυμνο με τον Λευτέρη Λαζάρου με «Του νερού τα παραμύθια» της ΕΤ3

Το άλλο πρόσωπο του Λευτέρη Λαζάρου ανακαλύπτει η Ινα Ταράντου στο ταξίδι τους στην Κάλυμνο για την εκπομπή «Του νερού τα παραμύθια» της ΕΤ3, που θα προβληθεί το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013, στις 14.30.


Ο αγαπημένος σεφ, της εκμυστηρεύεται τι τον δένει με το νησί και δεν χάνει ευκαιρία να το επισκέπτεται. Εξηγεί ποια είναι η σύγχρονη «κόρη της Καλύμνου» και ποια είναι η σχέση του μαζί της. Ποιες είναι όλες αυτές οι ... γυναίκες που του κάνουν συντροφιά στο νησί και γιατί τις αγαπά τόσο. Φορά τη στολή του δύτη και επιχειρεί μια κατάδυση στα μπλε νερά του Αιγαίου.
Σε μια βάρκα στα ανοιχτά της θάλασσας με ελάχιστα μέσα, το φρέσκο ψάρι γίνεται στα χέρια του νόστιμος μεζές και εκεί ανοίγει την καρδιά του και μιλά για όλη του τη ζωή.
Ακόμη, η ιδιαίτερη ιστορία των σφουγγαράδων «περνά» με συγκίνηση, μέσα από ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που έπαιζε τη ζωή του καθημερινά «κορόνα – γράμματα».
Και τέλος, το μέλλον της Καλύμνου ως «Μέκκα της αναρρίχησης» - όπως αποκαλείται από τον διεθνή Τύπο – και οι εντυπωσιακές εικόνες από τους ανθρώπους-«αράχνες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved