Άλεξ Κάβδας: «Με το που τελείωσε η εκπομπή, έφυγαν. Δεν χαιρετήθηκα με κανέναν»
Media

Άλεξ Κάβδας: «Με το που τελείωσε η εκπομπή, έφυγαν. Δεν χαιρετήθηκα με κανέναν»

Τι έκανε το βράδυ της Κυριακής με το που έκλεισε το πρόγραμμα; Συγκινήθηκε στα καμαρίνια χαιρετώντας τους συμπαίκτες του ο Άλεξ Κάβδας;

«Ήμουν σε τόση ένταση που δε μπορούσα ούτε να συγκινηθώ. Περισσότερο το επόμενο πρωί ένιωσα συγκίνηση όταν με πήραν ορισμένοι εκ των φίλων μου εκεί τηλέφωνο. Επιπροσθέτως ήταν όλοι τριγύρω μου συγκινημένοι, οπότε ήθελα να τους δώσω θετική ενέργεια. Ήταν ήδη η Ντορέττα (σ.σ. Παπαδημητρίου), την Κλέλια (σ.σ. Πανταζή), η Μαίρη (σ.σ. Συνατσάκη), σ' αυτό το κλίμα, οπότε όφειλα να είμαι διαφορετικά» τόνισε στο SuperTV.

Θεωρεί ότι αδικήθηκε από την κριτική επιτροπή; «Δε θεωρώ ότι μου άξιζε η βαθμολογία που πήρα στο τελευταίο live, ούτε ευρύτερα έπρεπε να είμαι προτελευταίος στη βαθμολογία, αλλά αφού έτσι τα είδαν οι κριτές το αποδέχομαι και συνεχίζω.»

Μίλησε μαζί τους; «Όχι. Δεν είχα καθόλου την ευκαιρία να μιλήσω μαζί τους. Ότι είδατε ζωντανά στο πρόγραμμα! Η επαφή μας ήταν καθαρά μόνο στον αέρα της εκπομπής. Η αλήθεια είναι ότι δεν χαιρετηθήκαμε καν. Με το που τελείωσε η εκπομπή, έφυγαν, πέταξαν, οπότε δεν κατάφερα να έχω καμία επαφή, ούτε καν κουβέντα μαζί τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved