Αρώνη: «Η επιστροφή μου στη Δ.Τ. ήταν επίπονη»
Media

Αρώνη: «Η επιστροφή μου στη Δ.Τ. ήταν επίπονη»

Καθόλου εύκολη δεν ήταν η επιστροφή της Λένας Αρώνη στη Δημόσια Τηλεόραση, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια καθώς παραδέχεται: «Η επιστροφή μου στη Δ.Τ. ήταν δύσκολη και επίπονη».

Όσο για το αν οι νέες συνθήκες της προσφέρουν ασφάλεια, η ίδια απαντά στη real: «Οι νέες συνθήκες δεν μου προσφέρουν καμία ασφάλεια».

Πιστεύεις ότι οι εξελίξεις ζημίωσαν τη δημόσια τηλεόραση;

Αυτό νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να το απαντήσω. Θα έλεγα ότι, ναι βεβαίως και έχασε, με πρώτο απ' όλα την απώλεια ανθρώπων που γνωρίζουν την τηλεόραση όσο λίγοι στην Ελλάδα, όπως επίσης την απώλεια ενός brand name, που ήταν γνωστό τουλάχιστον σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και ακόμη πιο μακριά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το χειρότερο, νομίζω, είναι ότι έχασε και ένα μεγάλο μέρος του τελικού αποδέκτη, που είναι το κοινό, το οποίο είναι τελείως μπερδεμένο μεταξύ ενδιάμεσου και επόμενου φορέα.

Νιώθεις, ωστόσο, ότι η Δημόσια Τηλεόραση έχει πάρει τον δρόμο της;

Για μένα είναι σαφές πως αυτό ακόμη δεν έχει συμβεί.

Πώς είναι η επαγγελματική σου ψυχολογία έπειτα από όλα αυτά;

Όταν βρίσκομαι στα γυρίσματα της εκπομπής η ψυχολογία μου είναι καλή, γιατί κάνω αυτό που αγαπώ και συναντώ δημιουργικούς ανθρώπους. Εννοώ και τους καλεσμένους και τους συναδέλφους μου. Τις υπόλοιπες ώρες θα σου πω μόνον ότι δεν έχω και την καλύτερη ψυχολογία. Είμαι προβληματισμένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved